Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: "E greu să fii singur. După o iubire așa mare..."

Publicat pe

Mult timp s-a sperat la o împăcare între Noemi și Mihai Mitoșeru, dar, din păcate, aceasta nu s-a produs. Prezentatorul TV a spus în ce relații este la acest moment cu fosta lui soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Mitoșeru încă speră la o împăcare între fiul ei și fosta parteneră, numai că, aparent, lucrurile sunt mai complicate de atât.

La rândul lui, prezentatorul TV susține că el și fosta soție nu prea reușesc să comunice și nici nu au putut rămâne prieteni. Mihai Mitoșeru pune totul pe seama faptului că a existat o iubire atât de mare între ei și de aceea nu se mai pot înțelege după despărțire.

Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: "E greu să fii singur. După o iubire așa mare..."Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: "E greu să fii singur. După o iubire așa mare..."

Mihai Mitoșeru: „Am rămas fără soluții”

Cu toate acestea, el speră că va veni ziua în care vor putea să vorbească fără resentimente sau regrete.

'Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…', a spus Mihai Mitoșeru pentru playtech.ro.

Citește și: Ce se întâmplă între Mihai Mitoșeru și Noemi, la 5 luni de când au divorțat.Mama actorului rupe tăcerea „E un fel de fata mea'

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Mihai Mitoșeru de Noemi.Mama prezentatorului TV i-a dat de gol

Citește și: Cum și-a cunoscut soția Valentin Ionașcu, arhitectul de la Visuri la Cheie:„Cu cererea în căsătorie a fost o întreagă aventură'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, după ce a fost internat la ATI, cu COVID-19, în stare gravă:„Cu mult stres și emoții…'

Mihai Mitoșeru: „Îmi e mai greu singur'

Mihai Mitoșeru a recunoscut la un moment dat cât îi este de greu singur și a povestit și un episod din relația cu Noemi, care pare că l-a afectat destul de puternic.

De asemenea, prezentatorul TV a admis și că a greșit, precizând că fosta lui parteneră i-a spus că este mai liniștită de când nu mai sunt împreună.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit', a povestit Mihai Mitoșeru la Teo Show.

Noemi și Mihai Mitoșeru, împreună de Crăciun

Camelia Mitoșeru a precizat la un post de televiziune că Noemi îi va vizita de Crăciun și vor lua masa împreună, în trei. Mama prezentatorului speră că va surveni și împăcarea, cât mai curând.

„Sufletul spune că or să se împace! Inima spune că or să se împace. (…) O să mâncăm împreună de Crăciun', a subliniat Camelia Mitoșeru, la un post de televiziune.

Mama lui Mihai Mitoșeru a spus de ce Noemi și fiul ei s-au despărțit

În ceea ce privește relația dintre Noemi și Mihai Mitoșeru, se pare că ruptura dintre ei s-ar fi produs din cauza unei depresii.

„Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) El are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e separat’, a povestit mama lui Mihai Mitoșeru la un moment dat.

De asemenea, Camelia Mitoșeru nu este de părere că lipsa unui copil ar fi dus la despărțire, cu toate că ar fi fost suspusă unui tratament pentru a rămâne însărcinată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter