Ce se întâmplă între Mihai Mitoșeru și Noemi, la 5 luni de când au divorțat. Mama actorului rupe tăcerea „E un fel de fata mea”

Publicat pe

În luna noiembrie a anului trecut, Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat, după 13 ani de relație. Deși toată lumea spera într-o împăcare, iată că acest lucru nu s-a întâmplat și fiecare și-a văzut de drumul lui, rămânând doar buni prieteni.

Ce se întâmplă între Mihai Mitoșeru și Noemi, la 5 luni de când au divorțat. Mama actorului rupe tăcerea „E un fel de fata mea'Ce se întâmplă între Mihai Mitoșeru și Noemi, la 5 luni de când au divorțat. Mama actorului rupe tăcerea „E un fel de fata mea'

Camelia Mitoșeru rupe tăcerea și dezvăluie ce se întâmplă între fiul ei și fosta noră, în prag de sărbători Pascale. Aceasta spune că Noemi nu mai locuiește alături de mama ei, ci s-a mutat și acum stă singură.

„Fiecare la casa lui, am vorbit cu Noemi. Ei vorbesc între ei, dar de împăcat, nu s-au împăcat. Mihai tine la ea, și ea la el, dar asta este. Ea a stat la mama ei, iar acum s-a mutat in casa pe care i-a lăsat-o tatăl ei.

Acum stă singură. (…) Deocamdată nu s-au împăcat. După 13 ani de stat împreună, e un fel de fata mea. Au fost doi copii foarte buni, dar asta e viața. Nu știi de ce se rupe', a declarat Camelia Mitoșeru, la Antena Stars, potrivit Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter