Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Mihai Mitoșeru de Noemi. Mama prezentatorului TV i-a dat de gol

Publicat pe

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit după 13 ani de relație, însă cei doi nu au divorțat. Motivul separării nu este cert, iar mama prezentatorul TV a mărturisit că cei doi sunt în tatonări acum. Nu ar fi de mirare dacă Mihai Mitoșeru și Noemi s-ar împăca.

Camelia Mitoșeru a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit despre ce se mai întâmplă între fiul ei și nora sa. Se pare că Mihai Mitoșeru și Noemi nu au semnat actele de divorț, ba chiar sunt în tatonări. Nu ne-ar mira dacă ce doi s-ar împăca, mai ales că nu este prima dată când Noemi și Mihai Mitoșeru s-au despărțit de-a lungul celor 13 ani de relație.

'Deocamdată, stau în aşteptare, sunt în tatonări. Nu a depus nimic! ‘Mai există vreo speranţă între ei? Sufletul de mamă ce vă zice?‘ Măi, eu vorbesc mereu cu ea la telefon şi-i zic că îmi e dor de ea şi ei îi e dor de mine. Ce să zic, nah, se întâmplă. Nu ştiu, nu ştiu! ‘Dar ei doi au discutat în perioada aceasta, de când au anunţat că vor să divorţeze?’ Da, sigur că da! Şi care este relaţia dintre ei doi acum? Foarte civilizată. Am înţeles! Şi spuneţi că există nişte tatonări care duc spre o posibilă împăcare. Aşa cred!”, a spus Camelia Mitoşeru.

Mihai Mitoșeru a lămurit faptul că nu este vorba despre nicio altă femeie în viața lui și despre niciun alt bărbat în viața soției sale. Prezentatorul TV susține că între el și soția sa a intervenit obișnuința și nu au știut cum să gestioneze acest lucru.

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem mobila' de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi! 🙏”, a scris Mihai Mitoşeru.

Mihai Mitoșeru a anunțat despărțirea pe Facebook

Mihai Mitoșeru a decis să divorțeze de femeia care i-a fost alături timp de 13 ani. O iau pe drumuri separate la 4 ani de când au făcut cununia civilă. Prezentatorul a scris un mesaj emoționant.

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!', a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Drama lui Mihai Mitoșeru. Și-a pierdut iubita într-un accident

În anii 2000, Mihai Mitoșeru a trecut printr-un moment teribil. Și-a pierdut iubita într-un accident. Mihai Mitoşeru avea o relaţie frumoasă cu Cristina, o tânără care îi furase inima şi alături de care avea planuri măreţe. Într-o zi de vară, în urmă cu 19 ani, în timp ce se aflau împreună în maşină, Mihai Mitoşeru a făcut accident, iar Cristina, femeia pe care o iubea, a murit, scrie Spynews.

„Pentru noi a fost o perioadă foarte grea. Trebuia să-l păzim 24 din 24 la spital. A fost acuzat că din cauza lui s-a întâmplat. Nu a fost voința lui să se întâmple acel accident. El era într-o stare fizică și psihică precară. A trebuit să învețe să trăiască fără Cristina', a povestit Oana Roman.

FOTO: Facebook

Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Mihai Mitoșeru de Noemi. Mama prezentatorului TV i-a dat de golRăsturnare de situație în cazul divorțului lui Mihai Mitoșeru de Noemi. Mama prezentatorului TV i-a dat de gol

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter