Motivul pentru Alexandru Ducu nu a vorbit cu tatăl lui, Iurie Darie, timp de 20 de ani. L-a dat afară din casă

Publicat pe

Alexandru Ducu Darie s-a stins ieri în spital după aproximativ două săptămâni de spitalizare. Acesta se lupta de ani de zile cu o boală crâncenă, însă a fost învins. S-a aflat că mulți ani de zile nu a vorbit cu tatăl ei. 

Alexandru Darie a fost certat aproape două decenii cu părintele său. Cei doi nu şi-au mai vorbit din 1987, perioadă când Iurie Darie a cunoscut-o cu actriţa Anca Pandrea.  Au avut chiar şi un proces pe rol, miza fiind moştenirea unei case. Abia în 2007 s-au împăcat.

„Acum 20 de ani Ducu l-a dat afara din casa pe Iura, cu zâmbetul pe buze. Avea casa pe Calea Victoriei si, când a divortat Ducu de Maria Miu, a pierdut casa si i-a zis lui Iura sa paraseasca locuinta.

Iar Iura i-a raspuns tot cu zâmbetul pe buze: «Bine, plec». In casa lui Iura si-a facut fosta nevasta a lui Ducu croitorie. Si lui Iura i-a dat o camaruta, o debara lânga casa, in care sa locuiasca. E o debara in care nici femeia de serviciu n-ar sta. Noi locuim acum in casa bunicii mele, casa veche de 208 ani si ne e bine, nu ne plângem”, declara Anca Pandrea pentru ziarul Naţional.

Apoi, Alexandru Ducu Darie nu a primit tocmai bine pozele în care tatăl lui apare în ipostaze intime cu Anca Pandrea, mama lui vitreagă.

„Pe mine m-a enervat apariţia lui în fotografiile respective, care au făcut vâlvă. Dar acest lucru nu a venit din partea lui, cred că el habar nu are.

Tocmai ne bucurasem cu toţii la ziua lui, când a împlinit 80 de ani. Fix la patru luni după aceea, au apărut pozele, fapt care m-a amărât, a declarat Alexandru Darie într-un interviu acordat la vremea respectivă pentru „VIP'.

Motivul pentru Alexandru Ducu nu a vorbit cu tatăl lui, Iurie Darie, timp de 20 de ani. L-a dat afară din casăMotivul pentru Alexandru Ducu nu a vorbit cu tatăl lui, Iurie Darie, timp de 20 de ani. L-a dat afară din casă

Motivul pentru Anca Pandrea nu merge la înmormântarea lui Alexandru Darie, fiul ei vitreg

Alexandru Darie a murit  la doar 60 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală gravă de ficat, ciroza hepatică. Anca Pandrea a confirmat decesul fiului său vitreg şi a mărturisit că nu va putea merge la înmormântare pentru că este încă foarte afectată în urma pierderii soţului său, Iurie Darie.

„A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunţe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital şi nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (moartea lui Iurie Darie, tată lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înţelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească!’, a declarat Anca Pandrea, pentru Mediafax.

Foto: Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter