Cea mai gravă ceartă dintre Cristian Țânțăreanu și soția lui, Manuela: „Am plecat și n-am mai stat la nuntă”

Publicat pe

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri din România. Deși este recunoscut pentru petrecerile organizate și pentru nonconformismul de care a dat dovadă cu fiecare ocazie, bărbatul nu a oferit niciodată prea multe detalii despre relația cu partenera sa de viață. Iată ce spune acum despre femeia care îi este alături de 30 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristian Țânțăreanu era o prezență obișnuită în lumina reflectoarelor, cunoscut pentru petrecerile fastuoase pe care le organiza la reședința sa din Constanța. Afaceristul a vorbit, în nenumărate rânduri, despre subiecte pe care alți oameni s-ar feri în mod normal, dar odată cu diagnosticul de cancer primit de la medici, a decis să renunțe la viața agitată care îl caracterizase până atunci.

Cristian Țânțăreanu a trecut cu brio peste cancer și a decis să rămâna la viața liniștită pe care și-a clădit-o în ultimii ani. În afară de cearta cu fiul Dragoș, nu se cunosc prea multe detalii despre viața de familie a excentricului afacerist. Invitat în emisiunea „40 de Întrebări' cu Denise Rifai, Cristian Țânțăreanu a discutat despre partenera sa de viață, despre relația cu copiii săi, dar și despre alte aspecte ce țin de business.

Citește și: Cum l-a afectat pandemia pe Cristian Țânțăreanu: Nevastă-mea a intrat în depresie'

Citește și: Elena Marin de la Survivor are un trecut controversat. I-a oferit un show erotic lui Cristian Țânțăreanu

Citește și: Fiul lui Cristian Țânțăreanu, reclamat la 112 pentru agresiune. Reacția milionarului: „Are 50 de ani, e…”

Citește și: Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma e uluitoare

Ce relație are Cristian Țânțăreanu cu partenera sa de viață

Manuela și Cristian Țânțăreanu sunt împreună de o viață! Mai exact, cei doi au o relație de 30 de ani, însă ea a fost mereu o persoană discretă. Deși nu sunt căsătoriți, motivele încă nu sunt cunoscute publicului larg, omul de afaceri explicând doar că nu au luat această decizie la momentul potrivit.

Cu toate acestea, deși departe de ochii curioșilor, cei doi și-au trăit relația în tihnă și chiar și acum, aflați la a doua tinerețe, călătoresc și se bucură de micile plăceri ale vieții. Manuela a reușit mereu să țină familia unită, lucru care a contat nespus pentru Cristian Țânțăreanu. Întrebat dacă a fost pe vreodată pe punctul de a fi părăsit de soție, milionarul din Corbeanca a răspuns:

„Am avut o discuție mai puternică o singură dată. Și asta din cauza voastră, a presei. La nunta fiului meu. Am plecat și n-am stat la nuntă pentru că era presa și nora mea nu a vrut.'

Cea mai gravă ceartă dintre Cristian Țânțăreanu și soția lui, Manuela: „Am plecat și n-am mai stat la nuntă'Cea mai gravă ceartă dintre Cristian Țânțăreanu și soția lui, Manuela: „Am plecat și n-am mai stat la nuntă'

Cum s-au cunoscut Cristian Țânțăreanu și Manuela

Cei doi s-au cunoscut după Revoluție, la serviciu și sunt împreună de atunci. În 30 de ani, Cristian Țânțăreanu nu a oferit prea multe detalii despre partenera sa de viață, cunoscându-se doar detalii vagi despre relația lor. Au fost uniți, din nefericire, de aceleași împrejurări tragice. Amândoi și-au pierdut foștii soți, traumă care i-a unit.

„Este o poveste pe care n-aș vrea să o spun. Ei i-a murit bărbatul înainte de 90, mie mi-a murit soția. Ne știm de la serviciu. Lucram împreună. Și asta e…”, a declarat Cristian Țânțăreanu, în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Cristian Țânțăreanu a renunțat la petrecerile cu fast: 'Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu'

Citește și: Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul! Cine îi va moșteni averea: „Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban”

Mai mult decât atât, bărbatul s-a afișat de multe ori alături de femei mult mai tinere ca el și Manuela, dar a mărturisit că nu a înșelat-o niciodată. Cristian Țânțăreanu a fost dispus să parieze o bucată din averea sa, pentru a dovedi că niciodată nu o-a călcat strâmb Manuelei.

„Găsește-mi o relație extraconjugală. E suficient să vină individa, să se uite în ochii mei și să spună că . Deci tot ce fac eu fac pentru că știu ce vrea să audă presa.

Deci, în tinerețe, mai călcam strâmb foarte puțin. După Revoluție ceream voie. Când mergeam în Thailanda, în China la masaje din astea erotice. Dar nu mergeam numai eu. Mergeam mulți, ca să avem ce povesti după aceea, la restaurant. Ei, nu se simțeau foarte bine nevestele, e-adevărat.”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu în trecut, pentru Revista Tango.

Cristian Țânțăreanu, despre afacerile sale: „Eu sunt mulțumit'

Astfel, pe lângă discuțiile despre copilărie, despre perioada în care a fost bolnav și despre detaliile oferite despre familia sa, Cristian Țânțăreanu a vorbit și despre obiectul muncii sale: afacerile. Despre perioada comunismului a mărturisit că nu atunci s-a îmbogățit, deși nu avea nici o viață grea: a avut mașină la scară și secretară.

„Cu statul am făcut o grămadă de bani în primii doi ani, dar după mi-am dat seama că nu mai suport.', a mai precizat afaceristul.

De altfel, la întrebarea „Vă place opulența?', răspunsul său a fost: „Sunt exagerări..nu sunt date exacte. Am trei hectare de curte, două de pădure și 10 de lac. E o treabă foarte frumoasă (..) Eu sunt mulțumit.'

Cristian Țânțăreanu a explicat că nici nu mai știe suma investită în complexul rezidențian din Corbeanca! Potrivit spuselor sale, nu ar fi bun la matematică, așa că a lăsat-o pe moderatoarea emisiunii „40 de Întrebări' să calculeze suma exorbitantă cu care a construit complexul ilfovean în care dădea toate petrecerile.

„E imposibil de spus. (..) ..Dacă sunt 200 de hectare, 2.000 de dolari hectarul.. Nu mă pricep deloc la calcule.', a adăugat Cristian Țânțăreanu.

Sursa FOTO: captură Kanal D YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter