Cine era „fratele” lui Zanni, care s-a sinucis, când el era la Survivor. Cazul lui a fost puternic mediatizat

Publicat pe

Zanni a aflat, după ce s-a întors de la Survivor, că prietenul lui, pe care îl considera ca pe un frate, s-a sinucis. Câștigătorul Survivor a suferit enorm atunci când a aflat despre tragedie. Prietenul lui Zanni este chiar Alexandru, tânărul care a încetat din viață în luna martie, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine era prietenul lui Zanni, care îi devenise ca un frate? Zanni a trecut de la extaz la agonie după ce s-a întors de la Survivor. Acesta a crescut alături de un alt băiat pe care îl considera fratele lui. Cei doi au fost îngrijiți de mama Teo, care a fost o prezență maternă în viața lor. Din nefericire, după ce a ajuns în România, Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis.

Cine era „fratele' lui Zanni, care s-a sinucis, când el era la Survivor. Cazul lui a fost puternic mediatizatCine era „fratele' lui Zanni, care s-a sinucis, când el era la Survivor. Cazul lui a fost puternic mediatizat

Fratele lui Zanni este chiar Alexandru, tânărul care, în luna martie, și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de pe acoperișul unui cămin din București, din zona Vitan. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a stat 3 ore pe acoperișul căminului în care locuia, înainte de a se arunca în gol. La fața locului s-au deplasat ambulanțele și negociatorii, dar și un psiholog. Din nefericire, Alexandru n-a putut fi convins să nu se arunce în gol. Fratele lui Zanni a fost resuscitat minute în șir, însă, organismul lui a cedat în cele din urmă.

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre cearta cu Zanni, după Survivor:'Vă zic eu ce mesaj a văzut'

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor.Mama Geta nu l-a susținut pe Faimos

Citește și: Andrei Dascălu și Marius Crăciun o atacă pe Elena Marin, după Survivor:„Am devenit dusmanii ei'

Citește și: De ce au lipsit Culiță și Jador de la marea finală Survivor.Ce au făcut pentru bani

Cine era fratele lui Zanni, de la Survivor

Cine era fratele lui Zanni. Fratele lui Zanni renunțase la cursurile de la ASE și era instructor de fitness. Acesta fusese abandonat de părinți și, până la 14 ani, a locuit într-un sat din apropierea Capitalei. După care s-a mutat în București, unde a locuit în zona Floreasca. Alexandru consuma droguri încă din primul an de facultate și locuia cu chirie de doi ani în căminul de pe care s-a aruncat.

În momentele în care se afla pe acoperițul căminului, amenințând că se sinucide, acesta intrase în sevraj. Atunci când polițiștii au urcat să îl salveze, fratele lui Zanni a blocat fereastra de acces. La tragedie a mai fost martoră și fosta iubită a tânărului, care a încercat în zadar să-l convingă să nu își pună capăt zilelor.

Ce spune Zanni despre fratele lui

Cine era fratele lui Zanni. Zanni era mai mare decât fratele lui și își amintește că amândoi erau ordonați și îngrijiți bine de mama Teo. Cu timpul, însă, între cei doi a început să apară o competiție, ceea ce a și dus la destrămarea relației dintre ei. Totuși, Zanni plănuia ca după ce se întoarce de la Survivor, să îl ajute pe Alexandru. Din nefericire, acest lucru nu mai este posibil.

„Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo.

Eu l-am iubit în sinea mea, el pe mine, dar a trebuit să ne maturizăm foarte mult ca să ne deschidem unul în fața celuilalt. Ăsta a dat puțin de șmecherie la liceu, nu mai era băiatul care învăța. Începuse să iasă prin cubluri, să simtă și el ce înseamnă golănie și eu începusem să mă gândesc ce fac în viața mea, pentru că eram conștient că mai am puțin și trebui să las joaca și copilăria, că altfel ajungeam pe stradă. Încercam să îi spun că e prea copil, să se maturizeze. Apela la mine doar când avea nevoie de mine.

M-am întors de la Survivor și am aflat că el s-a sinucis. Am primit super greu informația. Mă gândeam cum să îl abordez când mă întorc, să îl ajut, să îi fac eu un plan, să se angajeze undeva. Fratele meu, nu era fratele meu de sânge, dar era fratele cu care am crescut s-a sinucis. Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile. Am plâns ieri, când m-am dus acasă. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat treaba asta', a declarat Zanni, despre fratele lui, pentru wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter