Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor. Mama Geta nu l-a susținut pe Faimos

Publicat pe

Zanni a fost declarat marele câștigător Survivor România 2021. Culiță Sterp nu a putut merge în Republica Dominicană alături de foștii concurenți, dar a avut o surpriză pentru Zanni, din România. Cu toate acestea, mama Geta a avut un alt favorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a câștigat marele premiu la Survivor România 2021, Zanni a avut parte de momente de neuitat alături de colegii săi care s-au întors în Republica Dominicană. Deși Culiță Sterp nu a putut să fie alături de el, i-a făcut o surpriză din România.

Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor. Mama Geta nu l-a susținut pe FaimosCe surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor. Mama Geta nu l-a susținut pe Faimos

Culiță Sterp, surpriză pentru Zanni

Culiță Sterp l-a susținut pe Zanni și s-a bucurat enorm în momentul în care a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2021.

Deși nu a putut participa la ceremonia din Republica Dominicană, Culiță i-a făcut o surpriză lui Zanni de la departare.

Citește și: Culiță Sterp, adevărul despre banii câștigați la Survivor:

Citește și: Culiță Sterp a mâncat din gunoaie, la Survivor:

Citește și: Alex Velea, declarații dure după ce Zanni a câștigat Survivor:

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut:

În momentul în care a fost desemnat Zanni câștigător, Culiță se afla la o cântare, unde i-a făcut o dedicație Faimosului.

Culiță i-a compus câteva versuri pe loc lui Zanni și i-a transmis și un mesaj: „Pentru campionul de la Survivor, pentru Zanni, să trăiască…pentru frățiorul meu. Te pup, nebunule!'.

Mama Geta nu l-a susținut pe Zanni

Chiar cu puțin timp înainte de eliminarea lui Culiță, mama Geta făcea o declarație surprinzătoare. Mama artistului spunea atunci că, dacă fiul ei va fi câștigător, jumătate din bani îi va da lui Zanni.

Sâmbăta trecută, înainte de a fi transmis numele câștigătorului, mama Geta uimea pe toată lumea. Femeia spunea pe Instagram că îl susține, de fapt, pe Andrei Dascălu.

Deși a emoționat-o de fiecare dată când a jucat împotriva lui Culiță, mama Geta a ales să îl susțină pe Andrei Dascălu în locul lui Zanni.

Mama lui Culiță a apreciat comportamentul lui Andrei Dascălu și și-a îndemnat toți urmăritorii să-l susțină pe Războinic.

Sper să câștige Andrei. Un caracter atât de frumos… mi-a dat multe emoții de fiecare dată când a jucat cu Culiță, dar cu toate acestea îl susțin cu tot sufletul. Haideți să îl votăm în marea finală! Doamne ajută să câștige trofeul', scria mama Geta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter