Ilie Năstase nu vrea să își facă testamentul: „Copiilor mei nu le lipsește nimic”

Publicat pe

Ilie Năstase nu vrea să își facă testamentul. El a spus că urmașilor lui nu le lipsește nimic, așa că nu vede sensul în a își face un testament. În plus, fostul tenismen spune că se simte foarte bine și că nu se gândește că va muri prea curând. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

El a declarat că le-a asigurat urmașilor lui o viață fericită și lipsită de griji, astfel încât nu este cazul să se gândească la testament. 

'Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!', a spus Ilie Năstase!

Ilie Năstase nu vrea să își facă testamentul: „Copiilor mei nu le lipsește nimic'Ilie Năstase nu vrea să își facă testamentul: „Copiilor mei nu le lipsește nimic'

 'Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!', a spus Ilie Năstase.

Ioana Năstase a primit un cadou de 250.000 de euro de la Ilie Năstase

Ioana Năstase a primit un cadou de 250.000 de euro de la soțul ei. Vedeta a vorbit despre acest cadou, la scurt timp după ce a fost agresată de fostul tenismen.

În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace. Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez', a afirmat soția lui Năstase.

Citește și: Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot

Femeile să nu accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie. Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște', a mai declarat bruneta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter