Luminița Anghel a suferit de o boală gravă! A fost la un pas de moarte: „Mi-a salvat viața un doctor”

Publicat pe

În 2019, Luminița Anghel a suferit de o boală gravă. Vedeta a ținut acest detaliu ascuns și, după ani de la experiența respectivă, și-a găsit curajul să vorbească despre afecțiunea care i-a dat viața peste cap. Vedeta susține că medicii au fost îngeri păzitori și au reușit să o salveze cu ajutorul unui tratament extrem de agresiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Luminița Anghel a suferit de o boală gravă, care inițial părea o minoră problemă de sănătate. În anul 2019, artista s-a confruntat cu o durere care s-a transformat ulterior în tromboză venoasă. Deși prietenii o sfătuiau să se consulte cu specialiști, Luminița Anghel nu credea că această boală este atât de serioasă și a decis să se trateze cu diferite unguente care mai de care mai puternice, menite să îi calmeze durerile.

Citește și: David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș: „Mamă, tu ai fost îngerul meu…”

Citește și: DIETA cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 de kg. Cântăreaţa a apelat la un truc foarte simplu

Citește și: Luminița Anghel, confesiuni neașteptate despre cele două divorțuri: „A fost ca o eliberare de o povară”. Ce spune despre a treia căsnicie

Citește și: Luminița Anghel, despre începuturi: 'Primele rochii erau concepute de mine şi făcute de o croitoreasă din Berceni'

Într-o noapte, viața Luminiței Anghel avea să se schimbe radical. S-a trezit din somn din cauza durerilor greu de suportat, iar ce a văzut în oglindă a luat-o prin surprindere. Gamba artistei era extrem de umflată, așa că a decis să își sune medicul. La scurt timp după, Luminița Anghel a primit diagnosticul și este vorba despre o boală des întâlnită, dar care poate fi letală dacă nu este tratată corespunzător: tromboză venoasă.

Luminița Anghel a suferit de o boală gravă! A fost la un pas de moarte: „Mi-a salvat viața un doctor'Luminița Anghel a suferit de o boală gravă! A fost la un pas de moarte: „Mi-a salvat viața un doctor'

 Luminița Anghel a recunoscut totul: după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă, medicii au salvat-o

'O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam că va trece. Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată. Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor.

Mi-a salvat viața un alt doctor, recomandat de ea. Am spus că eu cred în îngeri păzitori. M-am dus la cabinet, am făcut un ecograf și asistenta mi-a dat o rețetă, deoarece doctorul nu se afla în clinică. Eu am vrut să plec și a apărut asistenta: 'Veniți, s-a întors domnul doctor'. Am făcut un tratament foarte agresiv cu injecții, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru că domnul doctor știa că această problemă este letală', a declarat Luminița Anghel, invitată în emisiunea „La Măruță'.

Luminița Anghel, decizie care i-a pus viața în pericol

Mai mult, specialiștii au sfătuit-o pe artistă să se interneze o perioadă, pentru a primi îngrijirile necesare. Vedeta a refuzat vehement, motivând că are concerte. Perioada sărbătorilor de iarnă este destul de plină pentru artiști, așa că Luminița Anghel și-a pus sănătatea în pericol, pentru a-și onora contractele. În perioada respectivă, specialiștii i-au mărturisit că se poate ca afecțiunea ei să fie chiar mai gravă decât tromboza venoasă, așa că interpreta nu își putea lua gândul de la posibilul diagnostic.

'Domnul doctor îmi spunea că una dintre cauze ar putea fi un cancer nedepistat în organism. Pentru că erau sărbătorile de iarnă, iar laboratarele erau închise și nu puteam să fac aceste teste ca să vad dacă e un cancer sau nu. Ăsta a fost un motiv pentru care eu am trecut prin sărbătorile de iarnă foarte tristă… pentru că mă gândeam… dacă pe 7 ianuarie o să aflu că am stabilit undeva un astfel de diagnostic', a mai precizat Luminița Anghel, în legătura cu boala de care a suferit.

Sursa FOTO:

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter