DIETA cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 de kg. Cântăreaţa a apelat la un truc foarte simplu

Publicat pe

Luminiţa Anghel a ajuns la 93 de kilograme în timpul sarcinii, însă înfometarea este ultimul lucru la care s-a gândit în acea perioadă pentru că sănătatea, spune cântăreaţa, este mai importantă decât orice pe lume. Dieta cu care cântăreaţa a slăbit 35 de kilograme nu a fost una complicată, ci uşor de ţinut de către toate persoanele care vor să-şi subţieze silueta.

DIETA cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 de kg. Cântăreaţa a apelat la un truc foarte simpluDIETA cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 de kg. Cântăreaţa a apelat la un truc foarte simplu

Luminiţa Anghel recunoaşte că a încercat aproape toate dietele inventate vreodată din dorinţa de a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Dar cum nu este deloc simplu să „topeşti' peste 40 de kilograme rapid şi sănătos, cântăreaţa a testat mai multe cure de slăbire şi trucuri, însă în cele din urmă a găsit combinaţia câştigătoare, fără să renunțe la alimentele preferate.

Nu a fost o rețetă minune!', îşi începe Luminiţa mesajul pentru toţi cei care au aşteptat cu sufletul la gură să afle dieta care i-a transformat spectaculos corpul.

Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu,  într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă. Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală', povestea Luminița Anghel, în emisiunea Agenția VIP', anul trecut.

Îți recomandăm să citești și despre dieta care te slăbește după ceas: Crononutritie  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter