David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș: "Mamă, tu ai fost îngerul meu..."

Publicat pe

După un scandal care a ținut mult prea mult, David Pușcaș a realizat cât de mare rău le-a făcut părinților săi adoptivi și își cere iertare. Tânărul a lansat în eter o scrisoare emoționantă către Luminița Anghel și Marcel Pușcaș, sub forma unei piese, prin care regretă cele întâmplate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alături de solista Sarah JSun, David Pușcaș a filmat un videoclip emoționant la piesa în care le cere iertare părinților adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș. Melodia „Îmi pare rău” s-a lansat pe 4 noiembrie, iar în videoclip, David joacă fotbal ca tatăl său și cântă, precum mama sa.

„Am lucrat mai multe luni la piesa asta, este o poveste emoționantă, de viață. Sperăm ca publicul să o placă și o să o iubească așa cum o iubim noi. David s-a apucat de cântat și va fi o surpriză pentru mulți”, ne-a spus solista. „Este un mesaj direct către mama și tata, o replică la răutățile care s-au tot scris despre mine. Eu le cânt părinților mei acum, le mulțumesc pentru anii în care m-au crescut. Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, nu am vrut. Sunt curios cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow”, a declarat David pentru Click!.

David și Sarah s-au cunoscut acum un an și jumătate, printr-un prieten comun, și de atunci viața lui s-a schimbat. „De la mine a plecat ideea, am început să lucrăm împreună la versuri, ca piesa să devină reală. Este povestea lui David și mulți se vor regăsi în ea”, a mai spus Sarah pentru Click. Versul preferat al lui David este „Demoni negri au strigat / Îmi doream atât de tare să nu fie adevărat”.

David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș: "Mamă, tu ai fost îngerul meu..."David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș: "Mamă, tu ai fost îngerul meu..."

Versurile melodiei „ÎMI PARE RĂU”

„Pentru tot ce-ai dus / Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău, / Știu că te-am rănit, / Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău,/ Acum îmi pare rău/ Mamă, tu ai fost îngerul meu/ M-ai luat din mâini străine/ Și m-ai făcut fiul tău/ Și îți jur, că sub aripa ta/ Am trăit cele mai bune clipe din viața mea/ Mi-ai dat multă lumină,/ Cu blândețe m-ai purtat/ Apoi, absurd din presă/ Am aflat că-s adoptat/ Și-atunci, ușor din mine/ Demoni negrii au strigat, /

Îmi doream atât de tare să nu fie adevărat/ Am fost noi doi, atât/ Fiindcă tata a plecat/ Și într-o grea singurătate/ Noi de grijă ne-am purtat/ Te priveam cu ochii mari/ Te vedeam ca pe un zeu/ Să plec de lângă tine/ A fost lucru cel mai greu/ Uneori când închid ochii/ Te văd clar în fața mea/ Cum mă iei în brațe strâns Îmi dai puterea de-a lupta/ Dar când ochii îi deschid/ Tu nu esti, și-aș vrea să știi/ Cât de dor îmi e de tine/ Și ce mult aș vrea să vii / Și-am greșit față de tine/ Și stiu că te-am suparat/ Că n-am înteles viața/ N-am știut ce fac/

Dragă mamă, îți mulțumesc/ Dar nu m-am putut opri/ În viață, uneori, învățăm prin a greși/ Și din marea frică de a nu fi iar abandonat/ Am făcut totul greșit și eu te-am îndepărtat/ Și dacă m-auzi acum, vreau să știi că-mi pare rău/ Sunt eu, mă mai ții minte?/ David, fiul tău! Pentru tot ce-ai dus,/ Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău,/ Știu că te-am rănit/ Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău,/ Acum îmi pare rău”.

Versurile pentru tatăl său

„Tată, eu te-am iubit mereu/ Și acum cu bucurie/ Încă port numele tau/ Și îți zic, nu știi cât mi-am dorit/ Ca atunci tu și cu mama/ Să nu vă fi despărțit/ Tribunale și procese/ Certuri pe averi si bani/ Au fost grele pentru mine căci aveam doar 7 ani/ Și chiar nu-nțelegi, deodată/ Trebuia ca eu s-aleg/ Între mamă și-ntre tată/ Spune-mi, știi ceva mai greu?!/ M-a durut că te-am rănit/ Știu că mă priveai subtil/ Amintește-ți că pe-atunci/ Eu eram doar un copil/ Și-am ținut o suferință/

Care cred că m-a ucis/ Și-acum cu toții se holbează/ C-am ajuns singur și trist / Pentru tot ce-ai dus,/ Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău,/ Știu că te-am rănit/ Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău,/ Acum îmi pare rău/ Și mă uit acum la mine/ Și clar nu sunt vindecat/ Îți spun sincer, nici nu știu dacă vreodată am s-o fac/ Căci sunt răni adânci în suflet/

Sângele e încă viu/ Îl simt, curge înăuntru/ Nu știu cum ați vrea să fiu?!/ Condamnat să fiu tot singur/ Am ales să uit de tot/ Și să mă distrug eu singur/ Făcând lucruri fără rost/ Caut să-mi găsesc puterea/ Să-nțeleg de ce sunt viu / Într-o lume în care pare/ Mai ușor să nu mai fiu..”

Citeste si:

Luminița Anghel, mesaj neașteptat de la fiul ei, David Pușcaș. S-au războit ani de zile, dar tânărul nu a uitat de ziua mamei lui!

Luminița Anghel, confesiuni neașteptate despre cele două divorțuri: „A fost ca o eliberare de o povară”. Ce spune despre a treia căsnicie

Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu! Cum și-a eliminat rivala din viața soțului ei

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter