Luminița Anghel, mesaj neașteptat de la fiul ei, David Pușcaș. S-au războit ani de zile, dar tânărul nu a uitat de ziua mamei lui!

Publicat pe

De ziua ei, Luminița Anghel a primit un mesaj neașteptat de la David Pușcaș. S-au războit ani de zile, în văzul lumii, dar iată că tânărul nu a uitat că e ziua mamei lui și i-a transmis un mesaj ce poate fi interpretat și drept un pas spre împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luminița Anghel a împlinit astăzi 52 de ani și David Pușcaș nu a ratat ocazia de a-și felicita mama printr-un mesaj public, postat pe Instagram. Urarea tânărului este cu atât mai neașteptată cu cât s-a războit ani de zile cu mama lui, în presă, și nimeni nu mai credea că poate fi posibilă o împăcare între ei.

Iată că David a deciz să îngroape trecutul, cel puțin în această zi specială pentru mama lui și să-i ureze toate cele bune, de ziua ei.

'Vin, vin să construim un zid. între noi Știm că nu vor câștiga! La multi ani mamii !! Azi o să mă îmbăt, doar ca să știi să nu te superi pe mine😢', i-a spus David Pușcaș mamei sale în urarea pe care a făcut-o pe Instagram!

Totodată, David a postat și o fotografie cu mama lui, semn că scandalurile monstruoase din ultimii ani nu l-au îndepărtat definitiv de femeia care l-a crescut de când era doar un copil. Avea doi ani când Luminița Anghel a decis să-l adopte și să-i ofere o viață mai bună. Au trecut 22 de ani de atunci, dar relația dintre Luminița și David nu a fost întotdeauna lapte și miere.

Citește și: DIETA cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 de kg. Cântăreaţa a apelat la un truc foarte simplu

Luminița Anghel, mesaj neașteptat de la fiul ei, David Pușcaș. S-au războit ani de zile, dar tânărul nu a uitat de ziua mamei lui!Luminița Anghel, mesaj neașteptat de la fiul ei, David Pușcaș. S-au războit ani de zile, dar tânărul nu a uitat de ziua mamei lui!

David s-a mutat la mama lui după ce a fost bătut

La sfârșitul lui august, David Pușcaș a fost bătut cu bestialitate chiar în apartamentul în care locuia. Între timp, agresorul a fost prins, dar lui David i-a fost teamă să mai locuiască singur și s-a mutat în casa mamei sale, acolo unde este în siguranță. Cu această ocazie nefericită, Luminița și David s-au împăcat și au revenit la sentimente mai bune.

Luminița Anghel a declarat atunci că a aflat din presă de ce a pățit fiul său David și spune că-i pare foarte rau.

„Îmi pare rău pentru ce a pățit David, după cum știți relația noastră este una mai complicată. Eu nu am fost informată de el de ce s-a întamplat și am aflat din presă ce a pățit. Îmi pare rău pentru el. Am încercat să-l sun, să văd dacă este bine, dar nu mi-a răspuns. Nu am ce face pentru că nu-și doreste ca eu să fiu prezentă în viața lui’, a declarat în exclusivitate pentru HUFF.ro Luminița Anghel.

Citeste si: Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: „Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter