Antonia este însărcinată din nou? Gestul făcut de Alex Velea spune tot

Publicat pe

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi băieței, Dominic și Akim, dar și pe Maya, fetița Antoniei din altă căsnicie. Acum, cei doi se pare că au de făcut un anunț important despre familia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iar asta pentru că Alex Velea a postat în urmă cu puțin timp un mesaj pe pagina lui de Instagram, care poate fi foarte ușor interepretat.

Cântărețul a postat o fotografie cu fundal negru și emoji-ul care arată o femeie gravidă. Antonia a transmis și ea un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram, în același timp cu iubitul ei. „It’s so beautiful when you don’t put effort into it' („E atât de frumos atunci când nu depui efort'), a scris frumoasa vedetă.

Antonia este însărcinată din nou? Gestul făcut de Alex Velea spune totAntonia este însărcinată din nou? Gestul făcut de Alex Velea spune tot

Antonia este gravidă?

În una dintre ultimele sale fotografii de pe pagina ei de Instagram, Antonia apare într-o rochie furou neagră, care lasă să se vadă ceea ce ar putea fi o burtică de gravidă.

Raluca Zenga, prima reacție după ce soțul ei a anunțat că divorțează: „Sunt pregătită să…”

Deși este largă în zona abdomenului, rochia creează impresia că vedeta ar încerca să ascundă o burtică de gravidă. 

Antonia și Alex Velea, un cuplu model

Antonia are numai cuvinte de laudă despre partenerul ei de viață, Alex Velea, transmițând-ule fanilor că este un om care i-a suportat dintotdeauna 'toanele', chiar și atunci când este… 'în perioada sensibilă a lunii'.

Din cele dezvăluite de Antonia, are alături de ea un bărbat pe care se poate baza întotdeauna, iar răbdarea de care dă dovadă Alex Velea, indiferent de situație, trebuie și este apreciată la justa valoare.

Citește și: Raluca și Walter Zenga divorțează! Primele declarații ale antrenorului:„Am depus deja actele. Nu o mai recunosc pe soția mea’

„Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele. Când sunt în perioada sensibilă a lunii și am schimbări de dispoziție, în loc să se enerveze, el mă întreabă dacă am dureri și dacă poate să mă ajute cu ceva. Nu mai spun că, dacă mă accidentez, e ca și cum am fi siamezi, îmi simte durerea și îmi spune că ar vrea să o ia pe toată asupra lui. Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu când vine vorba de răbdare', începe declarația Antoniei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter