Laura Cosoi nu se teme de coronavirus. Însărcinată fiind, vedeta și-a trimis fetița la creșă, în plină pandemie

Publicat pe

Laura Cosoi a decis să își trimită fetița, pe Rita, la creșă imediat după ridicarea restricțiilor, la începutul verii. Deși era însărcinată în ultimele luni cu cel de-al doilea copil, iar amenințarea noului coronavirus era cât se poate de reală, Laura a hotărât că este mai util pentru Rita să interacționeze cu alți copii decât să rămână izolată acasă, doar cu părinții ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi încearcă acum să se acomodeze cu noua ei viață, de mamă a două fete, fără alt ajutor din exterior decât sprjinul soțului ei, Cosmin Curticăpean.

'E dificil, bineînțeles, fiindcă nu avem bunici, bone care să ne ajute, dar ne descurcăm. Și ne e bine', a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru Life.ro.

Lecțiile învățate de Laura Cosoi în sarcină: „Am avut perioade cu multă anxietate. Sunt kilogramele luate, care sunt greu de dus”. Cum a ajuns la un echilibru

Laura Cosoi nu se teme de coronavirus. Însărcinată fiind, vedeta și-a trimis fetița la creșă, în plină pandemieLaura Cosoi nu se teme de coronavirus. Însărcinată fiind, vedeta și-a trimis fetița la creșă, în plină pandemie

'Rita merge la creșă de la un an; evident că în luna martie s-a pus stop, fiindcă aceasta era regula pentru toată lumea, dar din 15 iunie ea a reluat creșa. Am fost extrem de curajoasă în ochii multor mămici să o trimit înapoi în colectivitate, mai ales că eram însărcinată, în ultimul trimestru, deci era de așteptat tocmai, să elimin orice ocazie de a contacta vreun virus, nicidecum să trimit copilul la creșă', a explicat Laura pentru sursa citată.

„Cu Dumnezeu înainte!'

'Eu m-am gândit așa: cu Dumnezeu înainte! În plus, dacă aș fi privat-o pe Rita de creșă în ultimele luni de sarcină și primele luni de viață ale Verei era aproape inutil, fiindcă oricum ar fi venit această iarnă, plină de viroze și semne de întrebare, deci o pauză de vreo 8 luni. Scenariul cel mai fericit ar fi fost ca Rita să ajungă la creșă abia anul viitor, în martie. Or, ar fi fost un preț pe care nu am vrut ca fetița să-l plătească.

Rita se simte foarte bine acolo, socializează, a evoluat foarte mult. Iar eu sunt conștientă că e important pentru copil să fie acolo; carența de interacțiune cu alți copii cred că și-ar fi pus puternic amprenta asupra personalității ei. Și nu am vrut asta.

Laura Cosoi, botez tradițional pentru fiica ei! Imagini inedite de la creștinarea Verei

Un alt element care a cântărit greu în decizia Laurei a fost faptul că Rita merge la o creșă privată, cu puțini copii într-o grupă.

'Mă ajută foarte mult și faptul că sunt mai puțini copii, este o creșă privată, e chiar în spatele casei, deci indiferent de ce s-ar întâmpla, eu sunt acasă.'

Laura Cosoi și-a botezat ambele fete

Laura Cosoi și-a creștinat cea de-a doua fetiță, pe Vera, sâmbătă, 3 octombrie, într-un cadru de poveste. Urmând aceeași rețetă ca la prima ei fetiță, Laura a organizat botezul pentru micuța Vera la Casa Olarului, Baia Sprie, Maramureș, într-un cadru tradițional românesc, cu mâncare gătită la fața locului și o petrecere în curte.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter