Laura Cosoi, botez tradițional pentru fiica ei! Imagini inedite de la creștinarea Verei

Publicat pe

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au organizat un botez rustic pentru Vera, cea de-a doua fetiță a lor. Mai multe vedete și-au făcut apariția la evenimentul ce a avut loc într-un loc de poveste!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi a făcut botezul celei de-a doua fetițe, Vera. Petrecerea a fost organizată la Casa Olarului, Baia Sprie, Maramureș, iar cadrul a fost asemănător cu cel în care s-a defășurat și botezul Ritei, surioara mai mare.

Evenimentul a fost încununat cu muzică pe măsură, la eveniment cântând frații Petreuș, dar și cu mâncare tradițională.

Citește și: Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19:'Am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă'

Pentru a se încadra în decor, Laura Cosoi a purtat o rochie lungă, de culoare bleu, foarte lejeră și comodă. De altfel, și invitații au optat tot pentru ținute relaxate, având în vedere decorul tradițional.

Citește și: A murit creatorul mărcii Kenzo, din cauza noului coronavirus

Laura Cosoi a făcut un botez rustic pentru Vera

De la petrecere nu au lipsit rudele și prietenii apropiați, printre ei numârându-se și Adela Popescu cu Radu Vâlcan, Stephan pelger și familia Tand.

Laura Cosoi, botez tradițional pentru fiica ei! Imagini inedite de la creștinarea VereiLaura Cosoi, botez tradițional pentru fiica ei! Imagini inedite de la creștinarea Verei

Surioara cea mare, Rita, a stat extrem de cuminte și a asistat la datinile și obiceiurile care s-au respectat la botezul Verei.

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă:„Îmi plac bărbații care aduc flori' / EXCLUSIV

Pentru a respecta tradiția, s-au oferit invitaților mărturii de botez cu câte un fir de busuioc prins de icoana Maicii Domnului.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter