Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă: "Îmi plac bărbații care aduc flori" / EXCLUSIV

Publicat pe

Este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști politici și, dacă activitatea ei profesională este o carte deschisă pentru public, despre femeia Denise Rifai se știu prea puține… Așadar, noua vedetă Kanal D ne-a dezvăluit ce planuri de viitor și, nu în ultimul rând, cum ar trebui să fie bărbatul visurilor sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un aspect  neștiut  este  viața  ta sentimentală…   S-a   speculat   de-a lungul timpului că ai avut relații cu X sau Y om politic, dar totul a rămas la nivel de zvon. Hai să clarificăm lucrurile! Nu trebuie să ne dai nume… Ai avut vreo relație amoroasă cu vreun politician?

Noroc că am avut și am o  viață  cuminte și așezată. Și mă bucur mult că am reușit să o țin pentru mine! Există un strop de adevăr,  și  anume iubesc         atât de mult politica, încât asocierea cu un om politic e ceva aproape firesc.

Citește și: Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma:„M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei'/ EXCLUSIV

Există cineva în momentul de față în viața ta? Trăiești o poveste de dragoste, acum?

Am inima plină de iubire. Și iubesc. În multe, multe feluri!

Citește și: O vloggeriță celebră din China a murit, incendiată de fostul soț!Totul s-a petrecut live pe Internet, în fața familiei vedetei

Ce te impresionează cel mai mult la un bărbat? Cum ar trebui să fie cel căruia i-ai spune DA din toată inima?

Să fie Bărbat, adică vertical și curajos. Să fie un om bun și generos și să fie mai inteligent ca mine. Să aibă el răspunsurile sau soluțiile la întrebările și problemele unde eu nu văd variantele. Și să am încredere că, atunci când pun capul pe pernă seara, el știe ce eu nu știu. Și îmi plac bărbații care aduc flori femeii de lângă el! Bărbatul trebuie să-mi deschidă ușa cu un braț de flori!

Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă: "Îmi plac bărbații care aduc flori" / EXCLUSIVTotul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă: "Îmi plac bărbații care aduc flori" / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, atacată de fani pentru că a încercat să ascundă bătaia primită de la Alex Bodi:„Ți-ai cumpărat tăcerea'

Ești o femeie extrem de independentă, așadar nu pot să nu mă întreb: cum îți imaginezi  rolul  de  viitoare soție  și mamă?

Cu multă onoare! Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mamă și mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradițional mod posibil. Și mi-ar plăcea să am chiar mai mulți copii. Însă cel și cel mai mult îmi doresc să fiu mamă de băiat. Să las și eu în urma mea măcar un Bărbat, că și așa e un deficit atât de mare de bărbați pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie!

Dar viața nu e întotdeauna doar cum ți-o dorești, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare. Anii trec cu o viteză uluitoare și nu știu ce va fi. Încerc să las ceva bun în urma mea în fiecare zi și am alături o mână de oameni care îmi sunt prieteni  și cu care trec prin viață foarte frumos.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter