Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret. Primele imagini de la eveniment

Publicat pe

Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în mare secret, iar noi avem primele imagini de la evenimentul discret din familia carismaticului prezentator TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cea de-a doua sarcină a Andei Călin a fost una extrem de discretă, astfel că puțini au știut că iubita vedetei a născut. Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în mare secret, iar la eveniment a luat parte doar familia acestora.

'A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât….', au fost câteva dintre cuvintele lui Liviu Vârciu.

La botezul micuțului au fost puțini invitați, iar cei doi părinți au fost emoționați. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 3 octombrie, în București.

Citește și: Primele imagini cu băiețelul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Artistul este topit după fiul lui!

Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret. Primele imagini de la evenimentLiviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret. Primele imagini de la eveniment

Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul

Chiar dacă a fost un eveniment restrâns, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au pregătit ca la carte pentru creștinarea micuțului.

Carismaticul prezentator de la Antena 1 a purtat la botezul fiului său un costum gri, iar iubita lui a optat pentru un costum elegant în nuanțe de crem, potrivit Spynews.

Citește și: Cum arată Anda Călin fără machiaj. Iubita lui Liviu Vârciu a avut curaj și s-a afișat naturală

FOTO: Spynews, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter