Culiță Sterp a mâncat din gunoaie, la Survivor: "Nu mi-a păsat că mirosea"

Publicat pe

Odată revenit în țară, Culiță Sterp a făcut dezvăluiri incredibile cu privire la experiența trăită la Survivor. După 5 luni petrecute în Republica Dominicană, foamea a învins și artistul a ajuns să mănânce chiar și din gunoaie, fără să-i pese că risca să se îmbolnăvească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a revenit în țară de la Survivor la timp pentru a fi alături de iubita lui însărcinată, care urmează să nască în curând. Deși a fost unul dintre preferații publicului, artistul nu regretă că a fost eliminat din competiție, cu atât mai mult cu cât va fi tată în curând. La scurt timp după ce s-a întors în țară, Culiță Sterp a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, iar într-un vlog recent a mărturisit ce l-a împins foamea să facă…

Culiță Sterp a mâncat din gunoaie, la Survivor: "Nu mi-a păsat că mirosea"Culiță Sterp a mâncat din gunoaie, la Survivor: "Nu mi-a păsat că mirosea"

S-a hrănit cu fructe otrăvite

Experiența din Republica Dominicană a fost nu doar pentru Culiță Sterp, ci și pentru ceilalți colegi ai săi de competiție una dintre cele mai dure provocări. Concurentul a povestit că, după 5 luni, perspectiva sa asupra vieții s-a schimbat. Oboseala, foamea, stresul, dar și presiunea competiției au fost factorii care le-au clătinat încrederea tuturor. Artistul a fost obligat să se descurce în condiții extreme și, în cele din urmă s-a adaptat. Dovada că foamea e cel mai bun bucătar este chiar mărturisirea făcută de artist în intermediul unui vlog.

Culiță Sterp nu doar că a învățat să-și astâmpere foamea cu orice și a ajuns să consume inclusiv fructe otrăvite, dar în cele din urmă a mâncat și din gunoaie, fără să-i mai pese nici de miros, nici de pericolul infectării.

„Am mai prins niște pește, am simțit gustul de carne. Mai prindeam crabi, dar era o muncă foarte migăloasă, ei fiind mici. Făceam orice ca să găsim altceva decât nucă de cocos, de care ne săturaserăm. O prăjeam, o făceam pisată, o mai mâncam cu orez, când câștigam la reward. O dată țin minte că m-am dus prin junglă și am găsit niște fructe roșii.

Erau crescute la rădăcina unei plante, nu mai știu cum se numea, dar știu că în traducere era „mâncarea trecutului'. Era ca un fel de cartof pe care, dacă-l tocai mărunt, îl puteam face făină. Erau fructe roșii la baza lui, la rădăcină, eu când le-am văzut am băgat vreo 20, că aveau gust dulce.

Când am ajuns înapoi în camp, la doctoriță, să o întrebăm: „doamna doctor, sunt bune astea, se pot mânca?' și spune ea: „Vai, Culiță! Ce faci? Tu mănânci asta?', s-a speriat femeia, a zis că sunt otrăvitoare. Se aștepta să mă ducă la spital, n-am avut nimic. Tot timpul când găseam ceva gustam, băgam în gură, nu aveam nicio treabă, a mărturisit Culiță Sterp despre experiența Survivor.

Citește și: Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor: „Sunt ca în liceu”

Citește și: Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor: „Fisură de menisc la picior si un început de…”

Citește și: Scrisoarea care i-a făcut să plângă pe Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor: „După naștere, schimbarea va fi abruptă”

Citește și: Cât cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă. Și-a mărit tariful după Survivor

Culiță Sterp a mâncat din gunoaie la Survivor

Culiță Sterp și-a continuat mărturisirea cu niște dezvăluiri incredibile. Artistul a povestit că era atât de înfometat, încât, în cele din urmă, a ajuns să mănânce din gunoaie. Exact ca homeleșii, artistul scormonea prin tomberoane și lua resturile de acolo, fără să țină cont că era mâncare stricată.

„N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta. La jocuri când mergeam mai era câte un tomberon pe dreapta, pe care nu-l observau (n.red. – cei din staff-ul de producție) și mă uitam în el. Țin minte că am reușit de câteva ori și am luat ce rămânea pe acolo.

Am prins o dată o caserolă, mă uit în ea și avea orez cu linte sau chifteluțe. Nu mi-a păsat că mirosea, am băgat amândouă mâinile și dă-i. Înghițeam doar ca să am ceva în stomac. Doamne Dumnezeule. Sunt niște lucruri pe care în viața reală nu le-ai fi făcut niciodată, să mergi să cauți, să mănânci din gunoaie', a mai spus Culiță Sterp în vlogul său de pe Youtube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter