Imagini cu Zanni la protestele violente din 10 august: „A fost sinucidere curată”

Publicat pe

Zanni a participat la protestele din 10 august, din Piața Victoriei, unde au existat violențe între protestatari și jandarmi. Faimosul a apărut în acel moment la toate posturile de televiziune, în prim-plan, ba chiar a avut și câteva postări acide la adresa autorităților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zanni a fost un participant activ la protestele din 10 august, din Piața Victoriei, când s-a lăsat cu violențe între protestatari și Jandarmerie. Faimosul chiar a apărut în prim-plan la toate televiziunile.

Imagini cu Zanni la protestele violente din 10 august: „A fost sinucidere curată'Imagini cu Zanni la protestele violente din 10 august: „A fost sinucidere curată'

După violențele din timpul protestelor, tânărul a avut și câteva postări acide la adresa autorităților bazate pe ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei, care au ajuns să fie comentate și la televizor.

Zanni: Dacă vreți să-i cântați lui Dragnea la trompete…

Zanni a explicat că nu a participat la protestele din 10 august pentru că a vrut să-l dea jos pe Liviu Dragnea sau pentru că avea o problemă cu un anumit partid, ci pentru că voia să transmită un mesaj, și anume că oricine s-ar afla la putere trebuie să se teamă de forța poporului.

Faimosul a comentat și scena în care o jandarmeriță a căzut în mijlocul protestatarilor și a fost agresată de aceștia: „Lumea era întărâtată de atâta inconștiență, un lanț de 50-100 de jandarmi intră în mulțime, de parcă eram prieteni. A sărit lumea să le rupă capul și în coada lanțului, o jandarmeriță și un jandarmeriț alergau alene așa… Și au poposit în mijlocul curții la câțiva pumni pe cârcă, lăsați singuri de colegi. A fost sinucidere curată…'

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor:

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor, adevărul despre apropierile dintre Zanni și Adelina:

Citește și: Ce l-a convins pe Marius Moga să accepte rolul de jurat la SuperStar România:

Citește și: Il mai ții minte pe Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent?

Zanni s-a arătat intrigat de faptul că mai mulți protestatari au fost surprinși de faptul că s-a ajuns la violențe în timpul protestelor, deși până și autoritățile știau că nu va fi un eveniment pașnic.

Faimosul a ajuns cunoscut în acea vreme și datorită postărilor sale în care a comentat protestele și ceea ce se întâmplă în România, din punct de vedere politic. Acesta a criticat românii spunând că nu vom fi niciodată ca alte țări atâta vreme cât nu ne impunem în fața celor de la conducere așa cum o fac respectivii.

Au văzut și ei la TV cum se face în Grecia și vor și ei, gata, luăm atitudine… Dar pentru asta îți trebuie caracter, deci ajungi la protest și te oprești la gard, că dacă stai să te gândești mai bine, nu dai gardul la o parte, că tu nu ești așa deranjat. În alte țări, ăștia nu se opresc, pentru că ei n-au permis nici un strop'.

Ei se simt insultați și deranjați și vin să-ți rupă… Dacă vreți să-i cântați lui Dragnea la trompete, nu vă mai încruntați atât. Pe mine nu mă interesează PSD-România. Eu sunt doar un călător ce comentează ce vede în jur. Cu timpul, nu contează cine câștigă… ne risipim cu timpul, măcar să nu ne risipim banal', a mai scris Zanni.

Cine este Zanni de la Survivor

Zannidache Hubert Edmond, cunoscut și ca Zanni, are doar 23 de ani. Însă, povestea lui de viață este un exemplu pentru multă lume. Este grec de origine, iar întâlnirea cu Alex Velea i-a schimbat total viața. Artistul l-a luat sub aripa lui și l-a inclus în proiectul muzical Golden Boy Society. După ce a început să cunoască succesul în online, a ajuns la Antena 1.

Zanni a fost abandonat într-un orfelinat. A reușit să supraviețuiască în niște condiții extrem de dificile. Însă, nu s-a dat bătut și a reușit să își îndeplinească visul prin multă muncă și ambiție. L-a impresionat pe Alex Velea cu talentul său și așa a ajuns să se lanseze și în muzică.

„Mi-am dorit experientă, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost, pentru că eu am parcurs niște încercări. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire’, a declarat Zannidache de la Survivor.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou, a mărturisit Zanni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter