Drama Anei Morodan. Și-a pierdut părinții și bunicii într-un an: „Au murit trei într-o săptămână”

Publicat pe

Ana Morodan, una dintre cele mai de succes bloggerițe din România, a vorbit, în podcastul lui Damian Drăghici, despre drama pe care a trăit-o într-un singur an. Atât părinții, cât și bunicii ei au decedat la intervale scurte de timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ana Morodan este printre primele bloggerițe care s-a afirmat în România, iar în prezent se bucură de un succes enorm. Ea a apărut și la mai multe emisiuni televizate, ajungând să fie cunoscută și îndrăgită de o masă mare de oameni.

Drama Anei Morodan. Și-a pierdut părinții și bunicii într-un an: „Au murit trei într-o săptămână'Drama Anei Morodan. Și-a pierdut părinții și bunicii într-un an: „Au murit trei într-o săptămână'

Însă puțini sunt cei care știu că viața ei este departe de a fi perfectă. Bloggerița a povestit, în podcastul lui Damian Drăghici, că și-a pierdut și părinții și bunicii în decurs de doar un an. Primul care s-a stins din viață a fost tatăl ei.

Ana Morodan: „Au murit trei într-o săptămână'

Ana Morodan a povestit cum a aflat de decesul părinților ei, tatăl bolggeriței fiind primul care s-a stins din viață în urma unei căzături.

Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect', a spus Ana.

Tânăra a povestit că trei membri ai familiei au decedat în decurs de doar o săptămână, iar în următorul an mama ei a pierdut lupta cu cancerul.

Citește și: Contesă, nu glumă! Ana Morodan câștigă 17.000 de euro pe lună:

Citește și: Bloggerul de stil, Ana Morodan, despre relaţia cu părinţii săi:

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima victorie în instanță.

Citește și: Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație!

Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după', a mărturisit bloggerița.

Ana Morodan a povestit că a fost nevoită să se ocupe de funeraliile bunicilor și ale părinților, însă nu știa obiceiurile și datinile, dar a fost ajutată în totalitate de o firmă de pompe funebre.

„Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nici maică-mea, nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmormântare corespunzătoare, încât eu am ajuns acasă și am zis: «Care e următorul task pe ordinea de zi?»', a mai spus Ana.

Ana Morodan a fost la un pas de sinucidere

După moartea tatălui său, Ana a început să aibă atacuri de panică și senzații din ce în ce mai dese de anxietate. Tânăra a povestit că muncea foarte mult în acea perioadă, iar unul dintre primele episoade de anxietate l-a avut în cadrul unei ședințe.

După acest episod, vedeta a început să meargă la terapie și să viziteze diverși psihologi și psihiatri: „M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva'

Ana Morodan a declarat că 2018 a fost un an cumplit pentru ea și că au fost momente în care a crezut, sincer, că nu va apuca 2019: „A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus’, a povestit vedeta.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter