Claudia Pătrășcanu, prima victorie în instanță. Gabi Bădălău a cerut expertiză psihiatrică

Publicat pe

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au parte de un nou scandal. Cei doi se află în plin proces de divorț, iar solista a câștigat o altă dispută legală pe care o avea cu omul de afaceri: un litigiu de muncă. Ulterior, Gabi Bădălău a cerut o expertiză psihiatrică a fostei sale soții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a câștigat, în primă instanță, un litigiu de muncă împotriva lui Gabi Bădălău, după ce a fost angajată la una dintre companiile afaceristului. Solista susține că nu a fost plătită, deși avea carte de muncă în firma respectivă, iar instanța i-a acordat câștig de cauză, pentru că nu a semnat niciun ștat de plată.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, declarații surprinzătoare despre Gabi Bădălău: „Regretă că m-a chinuit atât de mult'

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Gabi Bădălău: „Învață să fii ok cu…'

Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul'

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a lăsat pe copii să meargă la Gabi Bădălău acasă și renunță la scandaluri: „E oarecum rușinos”

Cei doi se războiesc pe custodia copiilor, iar Gabi Bădălău ar fi concediat-o pe Claudia Pătrășcanu pentru a obține drepturile legale asupra minorilor. Un alt „artificiu' legislativ la care afaceristul a apelat a fost să ceară o expertiză psihiatrică pentru fosta sa soție. Claudia Pătrășcanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit, dat fiind faptul că ei i-au fost încredințați copii.

Claudia Pătrășcanu, prima victorie în instanță. Gabi Bădălău a cerut expertiză psihiatricăClaudia Pătrășcanu, prima victorie în instanță. Gabi Bădălău a cerut expertiză psihiatrică

Claudia Pătrășcanu: „Poate o scoatem nebună și îi iau copiii'

Astfel, bruneta a explicat că tot ce se întâmplă ar fi doar o strategie a lui Gabi Bădălău, pentru a obține custodia copiilor.

„Da, am câștigat litigiul de muncă. (…) Am fost angajată destul, ca să fiu dată afară și ca să mi se poată lua copiii. Pe acest principiu s-a mers: hai s-o dăm afară din casă, hai s-o dăm afară și de la muncă, căci poate putem așa să luăm copiii. Hai să cerem un test psihiatric că poate o scoatem nebună și îi iau copiii, hai să facem toate startegiile din lume că poate, poate ….', a declarat Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show. 

Mai mult, artista susține că deși a lucrat cu forme legale la firma lui Gabi Bădălău, nu a primit niciun salariu. Reporterii de la emisiunea citată anterior au intrat în posesia unor informații potrivit cărora Claudia Pătrășcanu a încasat o sumă de bani, dar pentru care nu a semnat. De altfel, în cadrul aceleiași anchete s-ar fi descoperit că artista nu a lucrat la firma repectivă și, în realitate, nu s-a prezentat niciodată la muncă deși a primit un salariu.

Gabi Bădălău cere expertiza psihiatrică a Claudiei Pătrășcanu

La ultima înfățișare din procesul de divorț al lui Gabi Bădălău cu Claudia Pătrășcanu, bărbatul a solicitat în instanță o expertiză psihiatrică a fostei sale copii, însă judecătorii i-au respins cererea. Totodată, s-a cerut și o evaluare psihologică a copiilor, cerere înaintată tot de avocații lui Gabi Bădălău, însă instanța a respins-o și pe aceasta. Claudia Pătrășcanu consideră că totul este o strategie de a obține custodia copiilor.

„A cerut expertiza psihiatrică a mea și i s-a respins, bineînțeles. Eu dau cumva impresia c-aș fi vreo nebună sau cum?! Strategiile acestea nu duc prea departe.

S-a insistat mult pe o expertiză psihlogică a copiilor. Mulțumesc lui Dumnezeu s-a respins. Cred că mai bine decât doamna judecător nu știe nimeni.', a mai adăugat Claudia Pătrășcanu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursa FOTO:

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă