Claudia Pătrășcanu, declarații surprinzătoare despre Gabi Bădălău: „Regretă că m-a chinuit atât de mult”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău luptă de aproape doi ani în instanță pentru custodia copiilor, iar ieri au avut o nouă înfățișare la Judecătoria Sectorului 6 în procesul de divorț. Cântăreața a dezvăluit ce cuvinte îi spunea Gabi Bădălău pe la spatele Biancăi Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ieri a avut loc un nou termen de înfățișare, iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au adus la Judecătoria Sectorului 6 noi dovezi și probe în ceea ce privește lupta pentru custodia băieților lor de 4, respectiv 6 ani. Cum Claudia Pătrășcanu a adus în întâlnirile trecute probe video la proces, nici Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos și a adus probe audio. Cântăreața cere ca băieții să rămână la ea, iar Gabi Bădălău să plătească pensie alimentară.

Claudia Pătrășcanu, declarații surprinzătoare despre Gabi Bădălău: „Regretă că m-a chinuit atât de mult'Claudia Pătrășcanu, declarații surprinzătoare despre Gabi Bădălău: „Regretă că m-a chinuit atât de mult'

Potrivit Spynews.ro, Gabi Bădălău are o strategie cu avocații în ceea ce privește divorțul său de Claudia Pătrășcanu și a adus dovezi prin care să ateste că are un salariu de 2500 de lei la firma lui. Prin urmare, nu are de unde să ofere o sumă mare drept pensie alimentară lunară pentru băieții săi.

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:„S-a filmat totul' / EXCLUSIV

Citește și: Izabela de la Mireasa a ajuns de urgență la spital!„S-a aflat că are…'

Citește și: Culiță Sterp, adevărul despre banii câștigați la Survivor:„Producătorii mi-au pus o mie de euro în cont și…'

Citește și: Adina Buzatu a pozat goală, alături de 5 bărbați:„Nu am avut niciun moment de jenă'

Claudia Pătrășcanu dezvăluie ce i-a spus Gabi Bădălău în privat

Totodată, potrivit aceleiași surse, apărătorii lui Gabi Bădălău i-au recomandat fiului de milionar să nu se mai afișeze atât de mult cu Bianca Drăgușanu și să spună că s-au separat, iar acesta ar fi fost motivul pentru 'despărțirea bruscă' din urmă cu o săptămână, dar de care încă soțul Claudiei Pătrășcanu nu a ținut atât de mult cont.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, ce cuvinte îi spune Gabi Bădălăut pe pe la spatele Biancăi Drăgușanu. Potrvit declarațiilor cântăreței, acesta i-a spus că este o mamă minunată și că regretă că a chinuit-o atât de mult. Claudiei Pătrășcanu i-ar plăcea ca tatăl copiilor ei să spună și public aceste lucruri.

M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu nu are încredere în Gabi Bădălău

În ceea ce privește plec area copiilor într-o vacanță cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu spune că nu este de acord în momentul de față. Aceasta a spus că poate pe viitor îi va lăsa pe copii în vacanță cu tatăl lor, însă acum nu are deloc încredere în Gabi Bădălău. Pe de altă parte, cântăreața spune că nu vrea să se întoarcă în timp pentru că, d eo bună perioadă de timp, este foarte liniștită.

La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje. În momentul de față nu sunt de acord. Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp', a mai spus artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter