Survivor 11 iunie. Marius cade la pământ, în lupta pentru imunitate

Publicat pe

Războinicii și Faimoșii se luptă din nou pe traseu pentru a câștiga nu doar imunitatea, ci și o recompensă. Lupta se anunță crâncenă, iar episodul de vineri seară nu va fi lipsit de momente tensionate și pline de suspans. Conflictul dintre Elena Marin și Zanni se reaprinde, iar în tabăra echipei albastre Marius va fi cel care va întâmpina probleme de data aceasta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Suspans și provocare, acestea sunt cele două cuvinte cheie care definesc acțiunea din timpul jocului care se va difuza pe data de 11 iunie. Războinicii și Faimoșii vor da totul pe traseu pentru a câștiga totemul de imunitate, însă liniște nu va nici în camp, unde se reaprind conflicte vechi sau iau naștere noi discuții.

Survivor 11 iunie. Marius cade la pământ, în lupta pentru imunitateSurvivor 11 iunie. Marius cade la pământ, în lupta pentru imunitate

Survivor 11 iunie: Discuții între Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu

După unificarea celor două echipe, Marius Crăciun s-a arătat deranjat de anumite glume ale lui Ștefan Ciuculescu, însă de acum își propune să nu mai ia în seamă comportamentul său sau glumele pe care nu le consideră potrivite. Războinicul susține că preferă să-l evite, pentru a nu mai avea parte de neplăceri.

„Legat de Ștefan, atâta timp cât va avea acest comportament de copil sau acest comportament prostesc și în care să facă glume efectiv care nu sunt la locul lor, am să încerc să le evit', va spune Marius Crăciun.

Citește și: Primele imagini cu Adelina după ce s-a întors de la Survivor:„M-au doborât toate gândurile astea'

Citește și: Culiță Sterp, adevărul despre banii câștigați la Survivor:„Producătorii mi-au pus o mie de euro în cont și…'

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:„S-a filmat totul' / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, declarații surprinzătoare despre Gabi Bădălău:„Regretă că m-a chinuit atât de mult'

Survivor 11 iunie: Se reaprinde conflictul dintre Elena Marin și Zanni?

Tot acum, conflictul dintre Elena Marin și Zanni se reaprinde, Faimoasa simțindu-se din nou atacată. La rândul lui, Zanni a subliniat că nu se poate ascunde după deget, căci asta ar însemna să fie un laș.

„Am simțit mici înțepături, mici reacții care m-au dus cu gândul că el ar avea cu adevărat ceva pe suflet', transmite Elena Marin.

„Dar cine sunt eu să le zic adevărul? Mă întreb eu așa singur. Ia să-i las în pace. Și zic, nu frate, că asta-i tot o lașitate. Dacă eu gândesc ceva și nu le-o spun, simt că sunt eu laș', va spune și Zanni.

Survivor 11 iunie: Marius Crăciun se prăbușește la pământ

„Faimoșii, Războinicii sunt pregătiți pentru totemul de imunitate și pentru recompensă', așa va începe jocul cu vorbele prezentatorului Daniel Pavel.

Faimoșii și Războinicii se luptă pentru a-și câștiga imunitatea pe un traseu cu nămol. La un moment dat Marius Crăciun se prăbușește la pământ, plin de nămol, după ultima lovitură.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter