Jador a lansat o piesă de despărțire dedicată Georgianei: „Mi-ai spus că el e totul pentru tine...”

Publicat pe

Jador nu se oprește și continuă să scoată hit după hit. Manelistul a lansat o nouă piesă despre o poveste de dragoste cu final nefericit. Cu această ocazie, Jador și-a făcut fanii să-și ridice semne de întrebare. Să fie piesa despre fosta sa iubită?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fanii lui Jador sunt în extaz! Artistul a scos o nouă piesă care, cel mai probabil, urmează să fie un nou hit. Versurile spun povestea unei iubiri, însă una cu final nefericit. Admiratorii lui Jador sunt intrigați de poveste și s-a născut o întrebare care stă pe buzele tuturor: să fie piesa oare despre fosta iubită a cântărețului?

Jador a lansat o piesă de despărțire dedicată Georgianei: „Mi-ai spus că el e totul pentru tine...'Jador a lansat o piesă de despărțire dedicată Georgianei: „Mi-ai spus că el e totul pentru tine...'

Cu siguranța Jador și-a pus pe jar fanele cu această piesă, când s-a transformat într-un romantic incurabil și își plânge suferința pentru cea care l-a părăsit.

Jador cântă mereu ceea ce simte, iar noile versuri au pus curioșii pe gânduri. Să fie oare piesa pentru Georgiana, marea iubire a cântărețului, de care s-a desparțit în urmă cu puțin timp? Ei bine, da. În urmă cu puțin timp, Jador anunța lansarea piesei și mărturisea că este scrisă cu gândul la fosta iubită.

În noua piesă, Jador cântă despre femeia pe care el o iubește, însă ea alege un alt bărbat în locul lui, unul despre care spune că o iubește „ca la carte' și că reprezintă pentru ea ceva mai mult decât o aventură.

Jador suferă după Georgiana

Jador a recunoscut întotdeauna că Georgiana este marea sa iubire și că suferă că nu mai formează un cuplu. Artistul chiar își dorea să se însoare cu ea după ce se întorcea de la Survivor, însă visul lui nu s-a materializat.

Citește și: Tatăl lui Jador, adevărul despre fiul său și Georgiana:

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, noi detalii despre scandalul cu Fulgy:

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, prima poză împreună după divorț:

Acum câteva zile, cântărețul anunța că va lansa piesa „Aseară dansai singruă' și mărturisea că este dedicată Georgianei, fosta lui iubită, și, mai mult, toate melodiile de dragoste sunt scrise cu gândul la ea.

Sufăr după fosta, am băut și eu un pahar de vin, două, trei pahare. Dacă aș fi fost lacom, mi-au plăcut distracția și femeile, nu mi-ar mai fi ars de muncă, sincer sunt mai singur decât crede lumea, pe partea sentimentală stau foarte prost și probabil o să trec peste perioada asta greu, sufăr. O să scot o piesă care se numește Aseară dansai singură și este pentru ea, tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea', spunea Jador.

Cu toate că încă o iubește Jador nu își dorește o împăcare cu Georgiana. Motivul despărțirii celor doi ar fi gelozia tinerei din cauză că artistul este asaltat de fane: „Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa'.

Tatăl lui Jador, adevărul despre despărțirea dintre artist și Georgiana

După ce a fost eliminat de la Survivor 2021, Jador a mai avut parte de o pierdere, și anume relația cu Georgiana, marea sa iubire. După spusele tatălui său, cei doi s-ar fi despărțit înainte de Sărbătorile de Paște.

Tatăl lui Jador spune că, de când fiul lui a devenit cunoscut, multe fete îi fac propuneri și îi aruncă priviri: „Jador şi-a făcut un nume, aşa cum a ştiut el mai bine. Ca atare, mă aştept să primească ocheade, semnale sau tot felul de propuneri din toate părţile. E tânăr, e în floarea vârstei, are toată viaţa înainte’.

„Ca atare, sunt sigur că va fi atent la ce va culege de azi înainte. Sunt sigur că se va uita şi în stânga, şi în dreapta, că-şi va arunca ochii şi peste gardul vecinului, cum se mai spune la noi, în popor‘, a mai spus tatăl lui Jador.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter