Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație! Primele imagini de la cununie

Publicat pe

Miki de la K-pital s-a căsătorit după 18 ani de relație. Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu s-au cununat civil în fața Ofiterului Stării Civile din comuna Crevedia. Artista și acum soțul ei au postat pe rețelele de socializare primele imagini de la eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Miki şi Răzvan Constantinescu au luat decizia de a se muta din București. Cei doi au dat viața agitată din Capitală pe liniștea de la țară și s-au mutat în Crevedia, județul Dâmbovița.

Miki de la K-pital s-a căsătorit

Tot în Crevedia a avut loc și cununia civilă, pe care cei doi au dorit să o țină secretă. A fost un eveniment restrâns, la care au participat doar mirii și nașii.

Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!', a spus Miki pentru Click!.

Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație! Primele imagini de la cununieMiki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație! Primele imagini de la cununie

Miki nu a mai îmbrăcat rochia de mireasă

Miki nu și-a mai dorit să îmbrace din nou rochia de mireasă, astfel că a optat pentry o rochie de culoare roz, vaporoasă, în care s-a simțit excelent.

'Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă pentru că nu o rochie te face fericită!', a mai spus Miki.

La rândul lui, mirele a purtat un costum de culoare maro-muștar, la care a asortat o cravată cu buline.

Citește și: Ce face și cum arată Miki de la K-pital, la 10 ani după ce a dispărut din showbiz:”Am rămas cu un gust amar”

Citește și: O mai ții minte pe Miki de la K-pital?Cum arată și cu ce se ocupă la 20 ani de la destrămarea trupei

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:„S-a filmat totul' / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, declarații surprinzătoare despre Gabi Bădălău:„Regretă că m-a chinuit atât de mult'

Miki: Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună «Da!»'

Cei doi soți au postat și câte un mesaj amuzant în dreptul fotografiilor de la cununia civilă. Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună «Da!»', a scris ea.

„Mi-au trebuit 18 ani, dar am reușit să o conving să spună Da', până la urmă…' , a scris și Răzvan Constantinescu.

Miki și Răzvan au făcut o slujbă religiasă, în urmă cu 2 ani

Miki și Răzvan nu au făcut și cununie religioasă, însă ei au mai ajuns în urmă cu doi ani în fața unui preot. La acel moment, cei doi au făcut schimb de inele, iar preotul le-a preotul le-a citit un pasaj din Biblie.

'Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași. Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele', povestea artista la acel moment.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter