Contesă, nu glumă! Ana Morodan câștigă 17.000 de euro pe lună: “Sunt un om care muncește să facă BANI, nu niște bani”

Publicat pe .

„Contesa digitală' nu se încurcă atunci când vine vorba despre bani. Ana Morodan, influencer cu ștate vechi în online, care ne-a amuzat recent în reality show-ul Asia Express, de la Antena 1, câștigă 17.000 de euro pe lună. „Salariul' nu este o speculație, ci chiar suma pe care bruneta a dat-o publicității, banii fiind câștigați în urma asocierii imaginii sale cu diverse branduri.

Ana Morodan câștigă 17.000 de euro pe lunăAna Morodan câștigă 17.000 de euro pe lună

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță. Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea', a declarat Ana Morodan într-un interviu pentru revistabiz.ro.

„Sunt un om care muncește să facă bani, nu niște bani, să trăiască așa cum vrea și trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consi­der că influencereala' este un freelancing.

Mi-am propus să ajung un om de business care câștigă câteva zeci de mii de euro pe lună, un capital care să îmi asigure o construcție pe termen mediu, investiții, angajați și care să creeze plus-valoare adevărată. Acum știu că din zona de influencing nu ai cum să faci asta, nu sunt bugete atât de mari cum se vehiculează în piață pentru asta', a mai spus ea.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton