Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată BBC. Motivul: informațiile publicate despre fiica lor

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Lilibet-Diana. Cuplul regal este nemulțumit de cum a fost tratat în presă subiectul legat de numele celei mici, așa că au acționat în instanță postul BBC și mai multe companii mass-media din Marea Britanie pentru că au promovat „informaţii false şi defăimătoare'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry au acuzat de calomnie postul BBC, dar și mai multe companii mass-media din Marea Britanie pentru că au promovat „informaţii false şi defăimătoare' în ceea ce privește numele fetiței lor Lilibet, care a venit pe lume vineri, 4 iunie. Lilibet este numele de alint al Reginei Elisabeta. Așa o strigau Prințul Philip și tatăl acesteia, Regele George al VI-lea. Potrivit unor informații din presa internațională, Regina Elisabeta s-a semnat cu numele de Lilibet pe o coroană funerară depusă pe sicriul Prințului Philip.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată BBC. Motivul: informațiile publicate despre fiica lorMeghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată BBC. Motivul: informațiile publicate despre fiica lor

Ei bine, Prințul Harry și Meghan Markle și-au dorit ca fiica lor să se numească Lilibet „Lili' Diana Mountbatten-Windsor, în onoarea Reginei Elisabeta și a Prințesei Diana, mai exact în onoarea bunicii și mamei Prințului Harry.

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry.Ce destin va avea Lilibet

Citește și: O cunoscută influenceriță s-a sinucis azi noapte, în București.Ce bilet de adio a lăsat

Citește și: Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează:„Are mare nevoie de mine'

Meghan Markle și Prințul Harry au dat BBC în judecată

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi consultat-o pe Regina Elisabeta în privinaț numelui fetiței lor, potrivit unor informații din presa britanică. Totuși, Jonny Dymond, experimentat corespondent al BBC pe subiecte regale, a transmis că „o sursă de la palat' a infirmat această informație.

Ducele a vorbit cu familia lui înainte de a face acel anunţ – de fapt, bunica lui a fost primul membru al familiei regale cu care a vorbit la telefon. În timpul acelei conversaţii, el şi-a exprimat speranţa că va putea să îi acorde fiicei sale prenumele Lilibet, în onorarea reginei. Dacă ea nu ar fi susţinut ideea, ei nu ar fi folosit acest prenume', mai spune, însă, corespondentul, potrvit evz.ro.

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să dea în judecată BBC în urma informațiilor publicate pe tema numelui fetiței lor.

BBC a mai avut probleme cu Familia Regală

Ducii de Sussex au înaintat, prin intermediul cabinetului de avocatură Schillings din Londra o plângere prin care avertizează BBC că a publicat și promovat „informaţii false şi defăimătoare', informații care au fost preluate și de către alte agenții de știri.

Postul BBC a mai avut probleme cu Familia Regală după ce un alt corespondent, Martin Bashir, ar fi folosit documente false pentru a o convinge pe Prinţesa Diana să îi acorde un interviu. În urma unei anchete demarate în acest sens, s-a arătat că BBC „nu a îndeplinit standardele înalte de integritate şi transparenţă care reprezintă semnul său distinctiv'.

Este primul pas spre dreptate şi adevăr. Totuşi, ceea ce mă îngrijorează cel mai mult este faptul că practici precum acelea – sau chiar mai rele – sunt încă larg răspândite şi astăzi. Atunci, dar şi acum, este vorba despre o chestiune care vizează mai mult decât un ziar, o reţea TV sau o publicaţie', a declarat Prințul Harry, la acel moment.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter