Cum a surprins-o Culiță Sterp de la Survivor pe Daniela Iliescu, înainte să nască

Publicat pe

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc clipe unice în așteptarea nașterii fiului lor. Cel mic urmează să vină pe lume din moment în moment, iar cântărețul nu ratează niciun moment pentru a o răsfăța pe frumoasa lui iubită. Culiță și-a dorit enorm de mult să trăiască aceste momente alături de Daniela, motiv pentru care a fost eliminat de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi eliminat de la Survivor România. Dorul de familie, dar mai ales de iubita lui, Daniela Iliescu, devenise de nesuportat. În plus, cântărețul voia să fie alături de aleasa inimii sale atunci când îl va aduce pe lume pe primul loc copil, eveniment ce trebuie să se întâmple foarte curând.

Cum a surprins-o Culiță Sterp de la Survivor pe Daniela Iliescu, înainte să nascăCum a surprins-o Culiță Sterp de la Survivor pe Daniela Iliescu, înainte să nască

Pentru a compensa timpul în care nu a putut să fie lângă ea, Culiță Sterp o răsfață pe Daniela Iliescu și are grijă ca ea să zâmbească mereu. Daniela a ținut să le arate urmăritorilor ei ce buchet cu flori minunat a primit. Daniela Iliescu și Culiță Sterp se iubesc foarte mult și sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi.

Citește și: Scrisoarea care i-a făcut să plângă pe Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor:”După naștere, schimbarea va fi abruptă”

Citește și: Cât cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă.Și-a mărit tariful după Survivor

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, prima poză împreună după divorț:„Suntem legați în fața lui Dumnezeu'

Citește și: Topul celor mai buni concurenți de la Survivor.Zanni se îndreaptă spre ultimul loc

Culiță Sterp, îndrăgostit de Daniela Iliescu din liceu

Culiță Sterp a recunoscut că s-a îndrăgostit de Daniela Iliescu încă de pe vremea în care erau în liceu, doar că lui îi era rușine să îi spună că îi place de ea și că o consideră cea mai frumoasă fată din clasă. Pe de altă parte, Daniela a spus că la acea vreme nu îl băga în seamă pe Culiță Sterp pentru că era într-o relație cu un alt băiat.

Culiță Sterp: Noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă.

Daniela Iliescu: Eram fată serioasă, dragă.

Culiță Sterp: Păi ești fată serioasă și acum, dar de ce nu mă bagai în seamă?

Daniela Iliescu: Aveam iubit.

Culiță Sterp: La 16 ani aveai iubit, alea sunt relații așa de copii. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.

Daniela Iliescu va naște pe cale naturală

Pe măsură ce nașterea se apropie cu pași repezi, emoțiile sunt tot mai mari, iar Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt tot mai nerăbdători să-și țină micuțul în brațe. Viitorii părinți au făcut ultimele pregătiri pentru nașterea bebelușului, punând la punct mai multe detalii din camera sa. Iubita artistului a mărturisit și că nu dorește ca viitorul tătic să participe la naștere, cu atât mai mult cu cât a ales să aducă bebelușul pe lume pe cale naturală.

Daniela Iliescu: Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96. Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină.

Culiță Sterp: Eu te apreciez că vrei să naști natural, mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi.

Daniela Iliescu: Nu vreau să vezi. Te traumatizezi și tu și eu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter