Sebastian Chitoșcă, adevărul despre prietenia cu Zanni: „Am avut niște clinciuri cu el”

Publicat pe

După ce, sâmbătă, Războinicii au pierdut și al doilea joc de imunitate și deși consiliul de nominalizare a fost despre ei, Sebastian Chitoșcă de la Survivor a ținut să spună câteva cuvinte despre unii dintre ei, mai ales că acum poate vedea exact ce se întâmplă în tabăra adversă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Faimoșii locuiesc acum împreună așa că pot vedea exact ce se întâmplă în tabăra Războinicilor și își pot forma păreri mai concrete. Astfel, Sebastian Chitoșcă a ținut să-și spună părerea.

Sebastian Chitoșcă, adevărul despre prietenia cu Zanni: „Am avut niște clinciuri cu el'Sebastian Chitoșcă, adevărul despre prietenia cu Zanni: „Am avut niște clinciuri cu el'

Sâmbătă seara, Războinicii au pierdut și al doilea joc de imunitate și, deși consiliul de nominalizare a fost despre ei, Sebastian Chitoșcă a spus câteva cuvinte despre Maria și Zanni.

Sebastian Chitoșcă, sfat pentru Maria

Maria și Adelina s-au aliat în competiția Survivor și s-au întors împotriva băieților din echipă, gest care a fost criticat atât de Războinici, cât și de Faimoși. În al doilea consiliu de nominalizare al săptămânii, Sebastian Chitoșcă a spus ce părere are despre Maria.

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

Citește și: Imagini cu vila din Piatra Neamț a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor.

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor.

Citește și: Fulgy, reclamat la Poliție chiar de Ioniță de la Clejani.

Citește și: Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Alex Bădițoaia, la Chefi la Cuțite.

Faimosul a spus că Maria este doar un copil care are intenții rele și că ar trebui să renunțe la strategii, pentru că este un sportiv foarte bun și are șanse să ajungă în finală.

Eu mi-am dat seama în seara asta că Maria nu este un copil doar cu vârsta, ci este într-adevăr un copil cu tot ce se exprimă, dar un copil care are intenții rele în momentul de față. Vreau să îi spun doar atât, că e un sportiv foarte bun Maria în această competiție'.

Sebastian Chitoșcă este de părere că Maria poate ajunge în finală folosindu-se de propriile-i forțe, fără să apeleze la drame sau fără să denigreze oameni care au fost alături de ea.

A dovedit-o, are toate calitățile să ajungă în semifinală, pe puterile ei sportive, nu are nevoie nici de dramă, nici de teatru, nici să denigreze imaginea unor oameni care au respectat-o, mai ales din punctul în care noi ne-am unificat și până acum', a spus Sebastian.

Sebastian Chitoșcă despre Zanni

Sebastian Chitoșcă a vorbit și despre prietenia sa cu Zanni, mărturisind că a fost dezamăgit de faptul că acesta nu l-a mai susținut pe traseu, dar că în același timp s-a simțit și motivat să demonstreze că este cel mai bun, chiar dacă atitudinea prietenului său îl durea.

Acum 2 zile, la joc, voiam să mă susțină fratele meu care m-a susținut toată competiția (n.r Zanni) și, brusc, nu mai venea cu mine pe traseu. Nu știu ce s-a întâmplat, am avut niște clinciuri cu el și nu mai venea, mă durea, ceva se rupea în mine, dar am vrut să îi demonstrez că sunt cel mai bun și că el trebuie să vină cu mine', a spus Sebastian despre Zanni.

Mi-a lipsit mult competiția. M-am gândit că Survivor este o oportunitate să revin în sport. Îmi place mult formatul, te ține conectat la sport, la mișcare, la competiție. Firea mea este competitivă și este o provocare pentru mine această emisiune', spunea Sebastian Chitoșcă la intrarea în competiția Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter