De ce au lipsit Culiță și Jador de la marea finală Survivor. Ce au făcut pentru bani

Publicat pe

Marea finală Survivor România 2021 a avut loc săptămâna trecută, iar toți foștii concurenți au fost invitați în Republica Dominicană pentru a participa la ceremonia de final. Culiță și Jador au fost, însă, absenți, iar acum s-a aflat de ce.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Toți foștii concurenți Survivor au putut participa la marea finală din Republica Dominicană și au putut să fie alături de marele câștigător, Zanni.

De ce au lipsit Culiță și Jador de la marea finală Survivor. Ce au făcut pentru baniDe ce au lipsit Culiță și Jador de la marea finală Survivor. Ce au făcut pentru bani

Ei bine, doi dintre Faimoși au lipsit de la ceremonia de final, și anume Culiță și Jador. Acum s-a aflat ce făceau cei doi în tot acest timp.

De ce a lipsit Culiță de la marea finală Survivor

Atât Culiță, cât și Jador au refuzat să se deplaseze în Republica Dominicană pentru a participa la marea finală Survivor. Cei doi au avut cântări care le-au adus bani frumoși, potrivi fanatik.ro.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor.

Citește și: Culiță Sterp, adevărul despre ce au mâncat la Survivor:

Citește și: La 10 ani de la divorț, Mădălin Ionescu spune adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fosta soție

Citește și: Paula, văduva lui Leo Iorga, la aproape doi ani de la moartea artistului:

Culiță Sterp ar fi trebuit să suporte condițiile grele din Dominicană cel puțin o săptămână pentru a câștiga banii pe care i-a primit într-o singură seară, la o cântare.

Fostul Faimos nu a mai ținut cont de nimic atunci când a văzut câți bani câștigă la eveniment. Dorința nașului a fost ca acesta să cânte din piscină, iar Culiță a executat.

Artistul, în timp ce era în piscină, a început să numere banii pe care i-a primit, pentru dedicații, de la naș. Iar suma este una fabuloasă: „De la nașul mare! Încă două milioane, 75, 76. (…) 101, 102 milioane'. În tot acest timp, nașul îi lipea bancnote pe frunte. În total, la evenimentul respectiv, Culiță a câștigat peste 10.000 de euro.

Cât a câștigat Culiță la Survivor

Culiță Sterp a fost unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de la Survivor România. Artistul trăia în condiții grele, în Republica Dominicană, și îndura foamea, iar pe săptămână câștiga 3500 de euro.

După 21 de săptămâni petrecute în Republica Dominicană, Culiță a decis să se întoarcă acasă deoarece iubita sa urma să nască.

La întoarcerea în țară, artistul a primit de la Survivor 73.500 de euro, plus 1000 de euro din partea producătorilor pentru momentul nașterii fiului său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter