Bărbatul Fecioară - câtă încredere poți să ai în el. Temperament și compatibilități

Publicat pe

Bărbatul Fecioară tinde să fie rezervat și e greu să ajungi să îl cunoști. Cu toate astea, odată ce ajungi să îl vezi așa cum este, de fapt, vei descoperi că are un simț al umorului întunecat și că este unul dintre cei mai loiali oameni pe care îi vei întâlni vreodată. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zodia Fecioară ține de la data de 23 august până la data de 21 septembrie.

Bărbatul Fecioară ar putea fi intimidant, deoarece pare atât de perfect, dar, spre deosebire de unele semne (cum ar Leul), nu este plin de el însuși. 

De fapt, sunt la fel de critici cu ei înșiși ca și cu ceilalți. Ca semne de pământ, Fecioarele sunt senzuale. Deși par nevinovate, s-ar putea să aibă câteva secrete despre care îți vor spune când știu că pot avea încredere în tine.

Bărbatul Fecioară și dragostea

Când un bărbat Fecioară se îndrăgostește, se va întreba dacă este îndrăgostit cu adevărat, tot timpul.

Poate fi foarte dificil să fii cu el, deoarece emoțiile sale sunt la fel de nesigure ca ale oricărui semn zodiacal mutabil, dar cu elementul Pământului căruia aparține semnul său, el este cumva strict în așteptările sale. 

Chiar dacă este destul de loial prietenilor săi, atunci când vine vorba de a-și căuta dragostea vieții, el rămâne rareori într-o relație iubitoare, până când întâlnește pe cineva care îi poate oferi întotdeauna perfecțiunea pe care o caută sau până când renunță la acea iubire perfectă.

Bărbatul Fecioară – sexualitate

Sexualitatea fiecărei Fecioare depinde în mare măsură de alte trăsături personale, cum ar fi ascendentul și pozițiile diferitelor planete din harta natală. 

În general, semnul Fecioarei nu e deloc sexual și acest bărbat poate fi un iubit cu adevărat plictisitor. Partenerul său ar putea fi nevoit să forțeze ceva creativitate în dormitor. 

Lucrul bun constă în faptul că fiecărei Fecioare îi place să facă pe plac și, în căutarea perfecțiunii, majoritatea bărbaților născuți în această zodie vor face tot posibilul să înțeleagă anatomia partenerului lor și să îi poată satisface cu adevărat.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

 Cu toate acestea, nesiguranțele lor sunt adesea disimulate de simpla plictiseală și pot fi destul de critici față de partenerii lor. De multe ori nu este ușor să fii cu un bărbat Fecioară, dacă nu te obsedează în permanență înfățișarea ta și fiecare lucru legat de corpul tău.

Bărbatul Fecioară în relații

În funcție de ceea ce cauți, bărbatul Fecioară poate fi un om foarte dedicat și poți avea cu el o relație satisfăcătoare sau poate fi foarte enervant.

 El este dedicat partenerului său, dar este condus de Mercur și acest lucru duce la un fel de dublă personalitate în care nu se poate avea întotdeauna încredere. 

Poate fi destul de superficial atunci când vine vorba de apropiere emoțională și intimitate, dar este suficient de inteligent pentru a nu renunța la partenerul de care este îndrăgostit. 

Îi place rutina și are nevoie de alegeri sănătoase în viața sa, indiferent dacă este conștient sau nu de acest lucru, iar acest lucru îl poate face greu de suportat într-o relație. El trăiește dependent de valorile tradiționale și și-ar dori cu adevărat pe cineva care să aibă grijă de el.

Poți avea încredere în bărbatul Fecioară?

El trebuie să aibă o busolă morală cu adevărat strictă și puternică pentru a fi apreciat. Îi pasă profund de dreptate și va acționa în consecință. 

Ca semn al Pământului, el este mereu în căutarea plăcerii fizice sau merge la alte extreme poate din cauza religiei sale sau a unui sistem de credințe. Dacă găsește prea multe defecte în partenerul său, va căuta, fără îndoială, altul. 

Chiar și cele mai loiale Fecioare au această nevoie și au probleme de încredere ca reflectare a propriului comportament. Dacă încetează să aibă încredere în tine, deși nu i-ai dat niciun motiv, fii atent pentru că s-ar putea ca el să fie necinstit.

Cum să îți înțelegi iubitul Fecioară 

Acesta este un om care are o misiune în viață – să repare ceva. Până nu o va face, nu îi va fi ușor să se relaxeze, să zâmbească, să danseze și să fie fericit. 

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

El este serios și dacă nu găsește o modalitate de a-și folosi în mod constructiv mintea, s-ar putea să te înnebunească analizându-ți fiecare cuvânt. 

Lasă-l să aibă acele lucruri pe care să le repare constant, fie că e ceva prin casă ori ceva ce face la muncă. Mâinile sale trebuie să fie bine folosite sau va începe să observe tot ce nu faci bine și să îți reproșeze.

Fecioara este un semn menit să remedieze tot ce a fost stricat și, în timp ce te enervează asta la el, gândește-te ce s-ar fi întâmplat dacă ai fi ales să repari singur.

Compatibilități 

Fecioară și Scorpion

Scorpionul este cel mai compatibil semn al Fecioarei. Scorpionul se potrivește bine cu Fecioara, deoarece au abordări similare ale vieții. Ambele semne sunt extrem de perceptive și inteligente și ambele apreciază o viață bine planificată. Aceste două semne adoră să facă strategii în jurul obiectivelor lor, apoi să își facă un plan și să îl execute!

Deoarece Fecioarele și Scorpionii sunt amândoi destul de încordați, trebuie să găsească modalități de relaxare și preferă să se relaxeze împreună.

Fecioară și Capricorn

Capricornul și Fecioara fac una dintre cele mai armonioase perechi din zodiac. Părți egale pragmatice și pasionale, Capricornul și Fecioara lucrează cot la cot pentru a avea grijă de cei dragi și pentru a crea o casă primitoare. 

Împreună, se bucură de o relație naturală care permite ambelor semne să se relaxeze și să fie ei înșiși.

În timp ce un Capricorn tinde să fie un pic mai plin de dispoziție decât o Fecioară, abilitățile comunicative ale unei Fecioare pot ajuta Capricornul să vorbească despre sentimentele lor. 

Fecioară și Taur

Taurul și Fecioara sunt două semne de pământ, împărtășind gusturi și dispoziții similare. Taurul și Fecioara formează o echipă bună pentru crearea unei case sofisticate, tradiționale. Sunt două semne cam demodate și se vor simți în siguranță știind că stau pe un teren solid în ceea ce privește valorile comune.

Sensibilitățile prudențiale ale Fecioarei pot ține sub control pofta Taurului pentru lux, iar Tauruljută întotdeauna Fecioara să se lumineze puțin.

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Aceste două semne sunt compatibile în special atunci când vine vorba de întemeierea unei familii. Natura lor grijulie – combinată cu stabilitatea și stăruința lor – îi face pe copii să se simtă în siguranță. În cele din urmă, Taurul și Fecioara formează un cuplu statornic în care partenerii se pot sprijini unul pe celălalt pe termen lung.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter