(P) Ce nunți se poartă în vara lui 2021

Publicat pe

Ultimul an a adus multe bătăi de cap cuplurilor care doresc să se căsătorească și multe dintre nunțile tradiționale așa cum le știam noi au căpătat cu totul alte forme.

Odată cu relaxările de la începutul verii, nunțile care se vor desfășura în acest sezon sunt totuși atipice față de cele desfășurate în anii precedenți. Există încă limitări în ceea ce privește numărul de persoane participante iar una dintre condițiile esențiale dacă totuși se dorește organizarea unei nunți de o mai mare amploare este ca toți cei prezenți să fie vaccinați.

Dincolo de situațiile restrictive și bătăile de cap pe care le-a adus pandemia, în ceea ce privește domeniul nunților s-au conturat însă și câteva tendințe care dau o cu totul notă acestor evenimente. Se optează destul de mult pentru nunți mai relaxate, mai intime și în locații mult mai interesante decât cu ce eram obișnuiți atunci când eram invitați la un astfel de eveniment.

Iată pentru ce tip de nunți optează în vara anului 2021 miresele care vor să aibă o zi memorabilă, care deși mai atipică, nu este lipstă de glamul evenimentului în sine.

Se poartă nunțile în aer liber

În această vară se anunță foarte mule nunți organizate în aer liber: în grădini, pe terase, la piscină sau pe domenii vaste special amenajate. Cu o notă de romantism și libertate, acest tip de nunți cu siguranță sunt pe placul tuturor invitaților. Cu decoruri frumoase, lumini și beculețe spectaculoase, mese și scaune perfect aranjate, nunțile în aer liber sunt din ce în ce mai alese de către mirese. Pentru că vremea este însă schimbătoare și cu siguranță nu ți-ai dori ca o ploaie de vară sau un vânt mai puternic să strice întreaga petrecere, optează pentru o locație care îți pune la dispoziție și un cort care să fie special amenajat.

Rochia de mireasă rămâne vedeta petrecerii, dar în croiuri mult mai lejere

Pentru că miresele își doresc pentru ziua lor cea mare rochii în care să se simtă nu numai frumoase, ci să fie și lejere, astfel încât să dea tonul petrecerii pentru invitații lor, designerii propun pentru vara anului 2021 câteva modele foarte 'relaxate' pentru toate gusturile și toate siluetetele.

Așa cum spuneam și mai sus pentru că din ce în ce mai mult sunt preferate locații în aer liber, viitoarele doamne au la dispoziție rochii de mireasă lejere, diafane și romantice. Voalul, tull-ul sau organza sunt foarte ușor de purtat, comode și dau lejeritate în mișcare. Ce rămâne foarte important este să alegi în continuare o rochie de mireasă de calitate pentru a fi în ziua cea mare o apariție de neuitat. Bridal Studio Pronovias are linii speciale de astfel de rochii, croite din materiale de top în care viitoarele mirese se vor simți ca în cataloagele de modă, dar vor arăta și ca niște adevărate zâne în grădinile frumos amenajate. Cu pasteluri delicate și croiuri care vor avantaja orice tip de siluetă, consultanții Bridal Studio Pronovias vor transpune cu adevărat în realitate visul oricărei mirese.

O nuntă cu tematică a devenit aproape un must have

Tot mai mulți dintre viitorii miri își doresc ca invitații lor să fie cu adevărat impresionați de ziua lor cea mare. De aceea, aleg tematici și culori care se regăsesc în toate decorurile folosite pentru locație, de la fețe de masă și flori, până la mărturii și culorile din jocurile de lumini. Vara aceasta sunt la modă baby blue, verde, mov deschis, galben, portocaliu şi alb. Sunt alese de asemenea florile naturale de sezon, cât mai bogate, atât pentru mesele invitaților cât și pentru crearea unor pereți întregi de flori. De asemenea, invitațiile, mărturiile și inclusiv plicurile pentru dar sunt cât mai simple și cât mai personale.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter