Giulia Nahmany, ședință foto în costum de baie: „O siluetă de model nu face o femeie să fie mai bună”

Publicat pe

Giulia Nahmany și-a etalat formele voluptoase în costum de baie, într-o ședință foto. Vedeta a postat fotografiile pe rețelele sociale, însoțite de un mesaj motivațional.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Giulia Nahmany a realizat o ședință foto sexy, în costum de baie, la malul mării. Fotografiile au fost însoțite de un mesaj plin de încredere.

„#ILoveMyBody (n.r. îmi iubesc corpul). Suntem suma alegerilor noastre, inclusiv a celor nutriționale. Ani la rând am căutat dieta perfectă, am încercat nenumărate programe de slăbit, până în momentul în care mi-am dat seama că nu aceste lucruri sunt cele care mă definesc', a scris Giulia.

Giulia Nahmany, ședință foto în costum de baie: „O siluetă de model nu face o femeie să fie mai bună'Giulia Nahmany, ședință foto în costum de baie: „O siluetă de model nu face o femeie să fie mai bună'

Vedeta spune că nu în numărul de kilograme stă succesul unei femei și că nu greutatea o face sau nu frumoasă.

„A avea o siluetă de model nu face o femeie să fie mai bună sau mai frumoasă decât o alta cu un fizic normal. Nu în numărul de kilograme rezidă succesul unei femei, ci în încrederea și siguranța de sine. Și în inteligența de a-și asculta corpul, de a-i oferi combustibilul necesar pentru a funcționa la capacitate maximă, și de a-l înțelege atunci când acesta simte că este prea obosit”, a mai transmis Giulia.

Citește și: Cătălin Botezatu a jignit-o crunt pe Giulia Nahmany:

Citește și: Cum slăbește Giulia Nahmany înainte de sărbători! Secretul ei este la îndemâna oricui:

Citește și: Drama neștiută a lui Kate Middleton.

Citește și: A murit artistul Corin Dobrinescu.

Giulia Nahmany a vorbit și despre greșelile pe care femeile voluptoase tind să le facă pentru a fi plăcute de societate.

„Cea mai mare greșeală pe care o putem face este să punem presiune pe organismul nostru în speranța că în acest fel vom câștiga un plus de validare socială. Singura validare de care avem nevoie este cea pe care ne-o oferim singure. Pentru că nimeni altcineva nu trăiește în corpul nostru', a scris vedeta.

Giulia Nahmany, criticată de Cătălin Botezatu

În urmă cu două luni, Cătălin Botezatu a critica pe Giulia Nahmany în emisiune la Teo Show din cauza greutății sale, dar și pentru comportamentul în cadrul competiției Ferma.

„Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.red. reality show-ul Ferma)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce, dragă… E mare, e grasă, e imensă!’, a declarat Cătălin Botezatu.

Răspunsul Giuliei la criticile designerului vestimentar nu a întârziat să apară: „Eu cred că aceste cuvinte nu mă reprezintă și sincer sunt mirată de Cătălin că ar folosi aceste asemenea expresii să mă reprezinte pe mine. Evident că nu fiecare fotografie ne avantajează, iar eu am ales să nu editez fotografiile pe care le expun pe canalele mele de socializare, deși aș putea să folosesc metode și aplicații. Știu că sunt mai multe persoane care le folosesc, dar eu am ales să nu, pentru că încerc să fiu cât se poate de autentică', a mărturisit vedeta.

„Ceea ce mă surprinde la partea cu Cătălin este că îl cunosc de foarte mult timp, știe ce înseamnă și a fost în preajma femeilor și aș fi așteptat de la el mai multă înțelegere pentru că noi, femeile, trecem prin multe faze ale vieții. Eu nu am spus că a fi vegan este egal cu a fi slab, este o înțelegere complet greșită. Eu țin foarte mult la Cătălin și nu doresc să îmi schimb părerea despre el. Dacă el a ales să vorbească așa de mine, e alegerea lui!', a mai spus actrița.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter