Drama neștiută a lui Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat soția prințului William

Publicat pe

Acum este soția prințului William, însă adolescenta Kate Middleton a avut de îndurat multe suferințe. Dacă acum este respectată și cunoscută pe întreaga planetă, atunci când era o puștoaică, Kate a trecut prin momente de coșmar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simbol al echilibrului, Kate Middleton surprinde mereu prin discurs și stilul vestimentar extrem de rafinat. Dacă acum se poate mândri cu o viață frumoasă dusă în sânul Familiei Regale, în adolescență a avut de îndurat multe umilințe.

Drama neștiută a lui Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat soția prințului WilliamDrama neștiută a lui Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat soția prințului William

Kate Middleton a studiat la Downe House, un internat de fete din Berkshire. Deși ar fi trebuit să se simtă acolo ca acasă, soția Prințului William a trecut prin momente de coșmar. Ea a fost victima bullying-ului ținând cont că mai multe fete ce studiau în același loc o hărțuiau foarte des, potrivit știridinlume.ro.

Viața i-a devenit un calvar după ce a devenit ținta tuturor glumelor răutăcioase. Soția Prințului William a sosit la 13 ani la respectiva școală, în timp ce restul fetelor deja învățau acolo de la vârsta de 11 ani. În loc să locuiască la cămin, ea stătea în casa părinților săi din Bucklebury, astfel că făcea naveta în fiecare zi.

Citește și: De ce a amânat nunta Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor: „O să o fac, aștept…'

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție oficială, în calitate de cuplu. S-au afișat împreună la emisiunea lui Măruță

Citește și: Rona Hartner și Herve Camilleri au făcut partajul: „Mi-a făcut o listă și i-am dat…'. Cu ce a rămas fiecare

Ce i s-a întâmplat lui Kate Middleton în școală

Pentru că multor fete nu le convenea faptul că erau printre ele persoane ce făceau naveta, dar și pentru că Ducesa avea un aspect subțire și înalt, aceasta a devenit în scurt timp ținta fetelor rele din școală. Biografa regală Katie Nicholl a dezvăluit că ea „s-a remarcat din motive greşite şi a fost tachinată pentru că era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete'.

„Este o şcoală foarte elitistă şi s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare. Toate voiau să fie cea mai frumoasă şi cea mai fit. Kate a suferit de când a intrat în această şcoală', a spus Katie Nicholl.

Kate Middleton, victima fetelor rele din școală

Kate Middleton a fost luată de către părinții ei, Carole și Michael Middleton, din școala Downe House după doar două semestre pentru că aceasta nu mai putea suporta tot ce se întâmpla acolo. Ea a fost mutată la Colegiul Marlborough, unde a terminat liceul. Din fericire, de aici totul este istorie, căci aceasta a plecat la facultate în Scoția, respectiv la Universitatea St. Andrews, unde și-a întâlnit și alesul în 2001.

„Când obișnuia să meargă la prânz, se așeza cu oamenii și toți obișnuiau să se ridice și să stea pe o altă masă .. [Kate] a spus că a existat un grup de fete care i-au spus numele și i-au furat cărțile și alte chestii – lucruri de genul acesta.', a spus o fostă colegă de-a Ducesei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter