Cătălin Botezatu a jignit-o crunt pe Giulia Nahmany: "E mare, e grasă, e imensă!"

Publicat pe

Cătălin Botezatu nu pare să aibă nimic de împărțit cu Giulia Nahmany, dar, cu toate acestea, a fost neiertător, la Teo în emisiune, când i-a comentat ținuta. Designerul nu a avut nimic bun de spus despre actriță…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a comentat recent, în cadrul emisiunii Teo, de la Kanal D, printre altele și ținuta purtată de Giulia Nahmany, însă designerul nu s-a exprimat tocmai elegant cu privire la actriță, care, din câte a recunoscut, nu face parte dintre preferatele sale, ba chiar dimpotrivă.

Cătălin Botezatu a jignit-o crunt pe Giulia Nahmany: "E mare, e grasă, e imensă!"Cătălin Botezatu a jignit-o crunt pe Giulia Nahmany: "E mare, e grasă, e imensă!"

Cătălin Botezatu a criticat-o dur pe Giulia Nahmany

Actrița a devenit cunoscută publicului larg în momentul în care a participat la Ferma, unde nu s-a numărat printre preferații publicului. Ieșirile ei i-au deranjat atât pe colegii de competiții, cât și pe telespectatori, după ce Giulia s-a arătat deranjată de faptul că nu putea să-și țină regimul alimentar și nici să practice tipul de sport cu care era obișnuită.

Toate acestea nu i-au scăpat nici designerului, care, fiind nevoit să îi comenteze ținute în emisiunea de la Kanal D, și-a expus opinia fără niciun fel de reținere. Așadar, Cătălin Botezatu nu a comentat doar ținuta ei – jeanși și o bluză simplă – ci și comportamentul actriței de la Ferma.

„Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.red. reality show-ul Ferma)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce, dragă… E mare, e grasă, e imensă!', a declarat Cătălin Botezatu la „Teo Show' de la Kanal D.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: „Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce face și cum arată acum Carmen Pleșea, fosta parteneră a lui Costin Mărculescu. E greu de recunoscut

Citește și: Carmen de la Sălciua are un nou iubit? Cine e bărbatul lângă care s-a fotografiat

Citește și: Alexandra Stan, revoltată că Marcel Prodan a scăpat nepedepsit:„M-a bătut cu pumnii, mi-a furat milioane de euro!

De ce a avut Giulia Nahmany probleme la Ferma

Giulia Nahmany a avut probleme la Ferma în primul rând din cauza alimentației, regimul de viață al concurentei nefiind privit cu ochi buni de către colegii ei de competiție.

Actrița este vegetariană, iar asta a reprezentat o problemă foarte mare pentru ea, la Ferma, având în vedere că tot ceea ce se gătește acolo are carne. Iar puținele alimente pe care Giulia le putea mânca, respectiv ouă, brânză sau legume, îi sunt interzise. Acesta este și motivul pentru care Giulia Nahmany a trăit un moment foarte urât atunci când Anna Lesko i-a sugerat să împartă un ou fiert și câteva paste în mai multe mese, așa încât să mai aibă hrană și pentru altă zi, în timp ce restul concurenților din Ferma au mâncat câte două porții de ciorbă de găină.

„Nu înțeleg cum s-a ajuns la situația asta. Eu nu am greșit cu nimic nimănui niciodată. La cină mereu se uită de mine. Îmi este foame continuu’, mărturisea Giulia Nahmany.

Stilul de viață diferit, dar și lamentările nu i-au atras Giuliei prea multe simpatii, drept urmare colegii ei au propus-o spre eliminare mai repede decât își imagina.

„Când am fost propusă pentru eliminare m-am simțit foarte dezamăgită și supărată în același timp. Mă pregătisem psihic să intru în Fermă și nu mi-am imaginat vreodată că nu am să reușesc să văd ferma absolut deloc. 

Am simțit că sunt judecată greșit. Dar, după câteva minute, m-am gândit că poate așa trebuia să se întâmple și că nimic nu este întâmplător, totul are un motiv', spunea vedeta la acel moment.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter