Ce dietă ține Bianca Drăgușanu: „Evit cel mai mare drog”

Publicat pe

Ce dietă ține Bianca Drăgușanu? Bianca Drăgușanu a avut mereu grijă să se mențină în formă. Diva are un trup de invidiat și chiar dacă a apelat la medicul estetician de mai multe ori, aceasta are foarte mare grijă și la alimentație. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a trecut prin mai multe diete și a avut perioade în care nu mânca mai nimic întreaga zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu are un trup de invidiat. Este adevărat că pentru acest lucru a apelat și la intervențiile estetice, însă diva are foarte mare grijă și la ce mânăncă. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, vedeta a dezvăluit ce mânăncă pentru a nu acumula kilograme în plus. Aceasta de a dezvăluit că a trecut prin mai multe diete de-a lungul timpului, dar și ce dietă ține în prezent.

Ce dietă ține Bianca Drăgușanu: „Evit cel mai mare drog'Ce dietă ține Bianca Drăgușanu: „Evit cel mai mare drog'

În plus, vedeta a mai afirmat că a avut perioade în care mânca doar o cireașă sau o roșie pe zi, însă vremurile acelea sunt de domeniul trecutului. Aceasta a spus că dacă nu mânâncă, nu își poate duce la bun sfârșit sarcinile de peste zi.

Citește și: Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu, după ce și-a pierdut fiica în parc:„Vedeam numai scena cu băiatul ucis de câini'

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu are un nou iubit.Eva Zaharescu și Ștefan Manolache, primele imagini împreună

Citește și: Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru:„El a fost principalul motiv pentru care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Fulgy, noi declarații din arestul la domiciliu:„Nu știți care e adevărul…'

Ce dietă ține Bianca Drăgușanu, acum

Bianca Drăgușanu spune că dacă nu își ia energia din alimentele pe care le consumă, nu poate să facă nici sport. Aceasta este de părere că un om trebuie să mânănce cât să trăiască, nu să se preteze la excese. Însă, diva a mai spus că atunci când pleacă în vacanțe, mănâncă tot ce dorește.

Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc', a spus Bianca Drăgușanu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Bianca Drăgușanu: „Evit cel mai mare drog de pe planetă'

Bianca Drăgușanu a mai afirmat că mânâncă orice, însă are grijă să nu exagereze. În plus, aceasta încearcă să evite să consume produse care conțin mult zahăr și sare. Biaca Drăgușanu este de părere că un om trebuie să aibă echilibru în orice.

„E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La mod general evit cel mai mare drog de pe planetă zahăr și sare, zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot', a mai spus Bianca Drăgușanu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran youtube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter