Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru: "El a fost principalul motiv pentru care..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Augustin Viziru este foarte apropiat de fratele lui, Lucian Viziru, care acum locuiește în Germania. Câștigătorul de la Ferma pune mare preț pe familie și sare în apărarea fratelui său ori de câte ori ar fi nevoie. Actorul se consideră un norocos și se simte împlinit din toate punctele de vedere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dacă ar fi să te poți întoarce în trecut, ai schimba ceva din ce ai făcut la un moment dat? Ai regrete?

Normal că am făcut greșeli, nimeni nu este perfect pe lumea asta, dar sunt mul umit cu ceea ce sunt în ziua de astăzi. Cred că fiecare lucru prin care am trecut m-a format în omul de astăzi.

Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru: "El a fost principalul motiv pentru care..."/ EXCLUSIVAugustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru: "El a fost principalul motiv pentru care..."/ EXCLUSIV

Augustin Viziru: „Părinții mi-au oferit credit încă de mic'

Ești foarte apropiat de mama ta. Să se datoreze faptului că ai avut o copilărie fericită? Ce amintiri ai de atunci?

Sincer, eu am avut din partea tatălui meu și din partea familiei foarte multă încredere. Ai mei mi-au oferit credit încă de mic și am făcut absolut tot ceea ce am vrut eu în viață. M-au ajutat, indiferent cât de mare a fost greșeala sau nu.

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:”Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Lucian Viziru? S-a mutat de 7 ani cu familia în Germania:cum arată acum și cu ce se ocupă fratele lui Augustin Viziru

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…'

Augustin Viziru: „Nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt'

Ai simțit vreodată că face diferențe între tine și fratele tău? Care a fost relația ta cu Lucian în trecut, în copilărie  și   adolescență, și  cum s-a schimbat pe drumul maturității?

Eu și fratele meu nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt, dar, dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit! În primul sezon, el a fost motivul principal pentru care am fost aproape de câștig (n.r. la Ferma). După ce a intrat, pe parcurs, și ceilalți s-au dat la el, am decis să îi elimin pe rând. Au devenit scopul meu în viață și, până nu i-am adus unde am vrut eu, nu m-am lăsat.

Îmi iubesc foarte mult fratele, familia și cred că este cel mai important lucru în viață. Fără familie, degeaba câștigi Oscar sau la Loto, nu ai valoare.

Augustin Viziru: „Mă consider un om norocos'

Te  simți împlinit  sau  mai  lipsește ceva în viața ta, în acest moment?

Chiar sunt împlinit din toate punctele de vedere  și mă consider un om norocos. Nu știu ce am făcut pe lumea asta, dar am primit foarte multe lucruri bune de la viață, probabil și datorită faptului că sunt băiat bun, deși lumea mă consideră unul rău. Ceea ce nu e rău, că uneori văd că lumea mă ignoră pe stradă și pot să aleg când vreau să socializez cu cineva sau nu! (zâmbește)

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter