Câți bani câștigă Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Publicat pe

După ce a câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite, Narcisa Birjarul s-a angajat la hotelul din Olimp al lui Cristi Borcea. Narcisa va lucra aici doar pe timpul verii. În momentul în care s-a angajat, aceasta a cerut anumite beneficii, dar și un salariu pe măsură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru este norocoasa câștigătoare a sezonului 9 de la Chefi la cuțițe, emisiune difuzată de Antena 1. Chiar dacă a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro, aceasta nu a vrut să stea degeaba. Narcisa nu a plecat într-o vacanță exotică cu soțul ei, ci la mare, la noi, pentru că s-a angajat la hotelul din Olimp al lui Cristi Borcea. La bucătărie, evident!

Câți bani câștigă Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, la hotelul lui Cristi Borcea de la mareCâți bani câștigă Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Narcisa Birjaru este încadrată ca agajat pe postul de ajutor de bucătar. Studiile acesteia nu sunt suficiente pentru a fi bucătar în acte, dar asta nu o împiedică pe câștigătoarea de la Chefi la cuțite că fie ea cea care să coordoneze tot ce ține de bucătărie, după cum au declarat sursele pentru fanatik.ro.

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și: Irina Tănase a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat! Reacția emoționantă:„Plâng de fericire'

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei au împlinit nouă ani de căsnicie:'Între noi este o diferenţă de 19 ani'

Citește și: Cătălin Măruță a mărturisit care e cel mai mare defect al său:„Mi-e greu să mă opresc…'/ EXCLUSIV

Ce salariu are Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite

În ceea ce privește salariul, Narcisa Birjaru a știut să negocieze contractul. Aceasta încasează un venit care depășește 1.500 de euro, potrivit sursei citate anterior. În plus, câștigătoarea de la Chefi la cuțite a cerut mai multe beneficii în momentul în care a semnat contractul. Nu doar că are dreptul de a decide totul cu privire la meniul restaurantului din hotelul lui Cristi Borcea, dar Narcisa a cerut să îi fie asigurată mâncarea și cazarea pe timpul verii.

Totuși, știți cu toții că Narcisa este căsătorită, așa că aceste beneficii au fost cerute și pentru soțul ei, care a însoțit-o la mare și este cât de des poate alături de ea. Câștigătoarea de la Chefi la cuțite muncește din greu și face tot ce poate petru ca mâncarea să fie cea mai gustoasă. „Meniul este cu autoservire dar și a la carte', a scris Narcisa Birjaru pe Instagram.

În plus, Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite și-a dorit un post sezonier pentru că speră ca din toamnă să lucreze într-un restaurant de lux.

Chef Scărlătescu i-a promis Narcisei un loc de muncă

După ce vara o va petrece pe litoral, de la toamnă este posibil ca Narcisa Birjaru va începe munca în restaurantul lui chef Scărlătescu. Juratul de la Chefi la cuțite a promis că Narcisa va fi printre primii săi angajați în restaurantul pe care îl va inaugura în această toamnă.

„De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!', a declarat Cătălin Scărlătescu.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă