De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale: "Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020, este un bărbat împlinit și fericit! A devenit tătic de curând și pare că noul rol i se potrivește mănușă. Este foarte discret cu viața personală, iar până acum nu s-a afișat deloc cu mama fetiței sale. În VIVA! de decembrie a deslușit și acest mister. Actorul ne-a spus motivul pentru care iubita lui stă departe de camarele de filmat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, ți-ai construit o imagine de „băiat rău, poate și din cauza rolurilor pe care le-ai avut. Cum este Augustin Viziru, de fapt? E totul de fațadă și, în realitate, ești poate un romantic incurabil?

Nu sunt chiar așa romantic incurabil, dar, de-a lungul anilor, lumea m-a perceput ca pe un băiat rău, deoarece am jucat doar roluri negative. În același timp, dacă nu mă deranjezi, poți face ce vrei din mine. Dacă mă deranjezi, sunt foarte tranșant și nu accept să fac niciun compromis pentru absolut nimeni.

De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale: "Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor"/ EXCLUSIVDe ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale: "Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor"/ EXCLUSIV

Augustin Viziru: „Sunt un tătic-model până în acest moment”

Mama ta spunea într-un interviu că paternitatea  te-a  schimbat  foarte mult. Cum te descurci în rolul de tătic?

Nu vreau să mă laud, dar eu zic că sunt un tătic-model până în acest moment. Nu este ușor să crești un copil, dar te face un om mai bun. Trebuie să înțelegi că, după ce treci de momentele mai grele, te vei schimba în bine. Cred că abia acum pot spune că sunt bărbat, în adevăratul sens al cuvântului.

Tot mama ta a spus că iubita ta este foarte implicată în creșterea micuței. Tu cum o vezi în calitate de mamă? Ești foarte secretos în ceea ce o privește? De ce?

Pentru că îmi țin viața personală departe de ochii celorlalți. Mereu am fost discret cu viața mea personală, sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma:”Nu se poate neglija suma”/ EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020:”Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri”/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu a ajuns de la cuțite, la bisturiu.Ce intervenție estetică și-a făcut juratul de la Chefi la Cuțite și cum arată acum

Citește și: Cum a reacționat Daria Radionova, după ce a aflat că Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu

De ce nu se afișează iubita lui Augustin Viziru

Ea este cea care dorește să stea departe de camerele de filmat sau, mai degrabă, simți tu nevoia să o protejezi?

Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! (zâmbește) Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere.

Te-am întrebat cum este partenera ta în calitate de mamă. Dar dacă tot nu ne-o arăți, spune-ne cum este și în calitate de iubită.

Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum! (zâmbește)

Spune-ne drept, cât de ușor crezi că îi este să te suporte?

Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor,  sub  nicio  formă.  Dar  dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi.

Sursa foto: Facebook

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter