Meghan Markle a devenit femeie de afaceri! În ce domeniu a investit și cum a ajuns să aibă clienți celebri

Publicat pe .

Meghan Markle a intrat în afaceri și este foarte încrezătoare în succesul investiției sale. Paradoxal, fosta Ducesă de Sussex, nu a investit în modă, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci în… alimentație!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

E oficial! Meghan Markle a intrat în afaceri și a devenit o business woman cu acte. Fosta Ducesă de Sussex, tocmai și-a făcut debutul ca investitor privat, însă afacerea în care s-a implicat nu are legătură cu cinematografia și nici cu moda sau cu industria de beauty, așa cum s-ar fi așteptat multă lume, dat fiind că Meghan Markle este un fashion icon.

Meghan Markle, prima investiție privată

Inedita alegere s-ar putea să-i aducă însă, în timp, soției Prințului Harry o mulțime de bani – Meghan a investit într-o firmă care comercializează băuturi instant pe bază de pudră de lapte de ovăz.

Meghan Markle a devenit femeie de afaceri! În ce domeniu a investit și cum a ajuns să aibă clienți celebriMeghan Markle a devenit femeie de afaceri! În ce domeniu a investit și cum a ajuns să aibă clienți celebri

Ducesa a făcut prima ei investiție privată. Este investitor al companiei', a confirmat un purtător de cuvânt de-al lui Meghan Markle pentru publicația People. Acesta a anunțat că actrița a devenit investitor al companiei de wellnes Clevr Blends.

Descrisă pe site-ul web ca fiind inițial un „funky pop-up coffee bar” din Santa Barbara, California, firma Clevr Blends vinde o gamă largă de latte-uri bogate în nutrienți, pline de „plante magice care ajută la gestionarea stresului” – după cum scrie în prezentarea magazinului online.

Pentru Meghan, o feministă convinsă și o susținătoare a antreprenoriatului feminin, a contat desigur și faptul că brandul a fost înființat de către o femeie. Mai mult, Hannah Mendoza, deținătoarea Clevr Blends, donează lunar un procent din câștiguri pentru organizații de binefacere din Statele Unite. Mai mult, materialele în care se comercializează produsele sunt 100% reciclabile. Nu în ultimul rând, Meghan se va putea implica total în noua ei afacere, deoarece firma are sediul în Santa Barbara, în apropiere de Montecito, locul unde locuiesc foștii Duci de Sussex.

Citește și: Ce avem voie si ce nu avem voie să facem de Revelion. Restricțiile lui Arafat de Anul Nou

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere'. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…'

Citește și: Femei goale pe contul lui Dan Bittman, după declarațiile privind „minciuna COVID-19”! Cum a ajuns solistul ținta hackerilor

Citește și: Totul despre șorici. Beneficii și efecte negative: cine nu are voie să-l consume

Ducesa de Sussex a convins-o pe Oprah!

Intrarea lui Meghan în această afacere s-a dovedit a fi un loz câștigător, dat fiind că soția Prințului Harry știe deja cât de mult contează publicitatea. Drept urmare, fosta Ducesă de Sussex s-a ocupat intens și de promovarea brandului, care se descrie ca fiind creatoarea celor mai gustoase şi bogate în substanţe nutritive băuturi instant din lume.

Și cum reclama este sufletul comerțului, Meghan Markle a trimis coșuri cu produse unora dintre prietenii și vecinii ei celebri, printre care se numără și Oprah Winfrey. Iar rezultatul nu s-a lăsat așteptat. Oprah, care are 19 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, a postat un filmuleț în care le prezintă fanilor darul primit și le arată cum prepară băutura.

„În prima zi de Crăciun, vecina mea, M, mi-a trimis un coş plin cu lucruri delicioase. Da, acea M”, a subliniat vedeta.

Dacă pe vremea când a avut blog de lifestyle a fost la un pas de a deveni un adevărat wellness guru, datorită sfaturilor pe care le împărtășea cu fanii ei, acum Meghan va reuși cu siguranță să și câștige de pe urma pasiunii ei pentru traiul sănătos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă