Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV: „Renunț și la Românii au talent”. Reacția postului TV

Publicat pe

Florin Călinescu a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a anunțat că și-a dat demisia de la Pro TV. Drept urmare, acesta nu va mai face parte nici din juriul de la Românii au talent, emisiune în care este prezent din anul 2015. Care este reacția postului de televiziune după anunțul făcut de Florin Călinescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a anunțat, duminică, 18 iulie, prin intermediul rețelelor sociale că se desparte de Pro TV. Mesajul transmis de actor a fost unul succint, care nu conține detalii despre motivul plecării lui de la Pro TV. Totuși, Florin Călinescu a spus că va reveni cu mai multe amănunte în ceea ce privește acest aspect.

Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV: „Renunț și la Românii au talent'. Reacția postului TVFlorin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV: „Renunț și la Românii au talent'. Reacția postului TV

Totodată, Florin Călinescu nu va mai apărea în rolul de jurat la emisiunea Românii au talent. Acesta se afla la masa juriului din anul 2015. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo', a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Citește și: Averea lui Florin Călinescu.Are două terenuri, patru locuințe și 62.000 de euro în conturi

Citește și: Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru:”Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie”

Citește și: De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă:„Nu vrem să respectăm…'

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Reacția Pro TV, după anunțul făcut de Florin Călinescu

După ce Florin Călinescu a scris pe Facebook că pleacă de la Pro TV, reprezenți ai postului de televiziune au declarat că este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. În plus, sursele au mai spus că nu pot să comenteze ceea ce a scris actorul pe pagina lui personală.

Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România„, au transmis reprezentanți ai postului Pro TV, pentru click.ro.

Florin Călinescu, din 2015 la Românii au talent

Florin Călinescu se află la masa juriului de la Românii au talent, de la Pro TV, din anul 2015, atunci când actorul l-a înlocuit pe Constantin Cotimanis. La vremea respectivă, Florin Călinescu a spus că a primit rolul de jurat în urma unui concurs și că se bucură pentru această oportunitate, având în vedere că talentul lui este acela de a vorbi cu oamenii.

Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația „, mărturisea Florin Călinescu, la vremea respective.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter