Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale: „Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal”

Publicat pe

Logodnicul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, a oferit primele declarații despre nașterea prematură a fetiței sale. Actrița a adus pe lume o fetiță cu două luni înainte de termen, iar familia ei trece prin clipe groaznice. Tatăl micuței a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara în care viața celor doi părinți s-a schimbat radical.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 43 de ani, Cristina Cioran a devenit mămică în seara de duminică, 18 iulie. Bucuria vedetei a fost eclipsată de nașterea prematură a fetiței sale, care a venit pe lume cu două luni mai devreme. În acest sens, logodnicul Cristinei Cioran și tatăl micuței a realizat primele declarații cu privire la seara în care minunea lui a venit pe lume. Potrivit spuselor lui Alex Dobrescu, atât Cristina Cioran cât și fetița se simt bine.

Citește și: Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur: „Speriată și îngrozită”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran în sarcină, la 44 de ani: „Acest fibrom uterin…”

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani: „Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!”

Citește și: Ce face Cristina Cioran după plecarea de la „Acces Direct”. Blonda şi-a luat iubitul într-o nouă aventură: „Numai prostii am făcut!'

„Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă', a precizat logodnicul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, pentru WOWbiz.ro.

Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale: „Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal'Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale: „Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal'

Alexandru Dobrescu, despre cum el și Cristina Cioran vor împăca viața de familie cu munca

Mai mult, pe lângă detaliile pe care logodnicul Cristinei Cioran le-a oferit despre starea de sănătate a fetelor lui, bărbatul a povestit și despre cum și-au propus să se organizeze în noua formulă. Cristina Cioran este implicată într-un eveniment în luna septembrie, așa că își dorește o recuperare cât mai rapidă. Atunci când micuța lor va veni acasă, Alexandru Dobrescu și Cristina vor fi ajutați de bunici și nu exclud varianta angajării unei bone filipineze.

„Cristina este implicată în proiectul „Above the Sky”, care se ocupă de organizarea de evenimente, haine exclusive. Vom îmbina haosul cu arta (zâmbește). Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect”, a mai precizat bărbatul, pentru sursa citată anterior.

Cristina Cioran și-a îndeplinit marele vis: acela de a deveni mamă

Cristina Cioran și-a anunțat sarcina cu luni în urmă, iar fericirea i se citea pe chip. Vedeta își dorea să devină mămică, iar fetița ei a împlinit-o cu adevărat. Atât Cristina, cât și logodnicul ei, Alexandru Dobrescu, au așteptat cu nerăbdare momentul în care micuța va veni pe lume.

'Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică.

Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele', a precizat vedeta, în urmă cu ceva timp.

Sursa FOTO:

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter