Femeia Pești - cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Publicat pe

Femeia Pești este o ființă din altă lume, magică. De multe ori îi lasă pe cei din jur cu gura căscată atunci când apare.  

Despre femeia Pești

Aerul ei de înțelepciune și mister îți dă instantaneu senzația că ai de-a face cu o persoană specială. Realitatea nu este întotdeauna locul ei preferat în care să trăiască și, adesea, a face față rutinei de zi cu zi și regulilor dure o va copleși.

Condus de Neptun și simbolizat de doi pești înotători, acest semn de apă are o personalitate extrem de emoțională, empatică și extraordinar de sensibilă. Femeia Pești posedă adesea caracteristici psihice sau intuitive și uneori își folosește aceste daruri în munca ei și în viața celorlalți.

Tărâmul fanteziei și al viselor este adesea locul în care aceste femei se simt cel mai confortabil și, de obicei, au o viață interioară minunat de activă. 

Domeniile lor subconștiente sunt populate cu simboluri și semnificații care au conexiuni puternice pe care doar ele le înțeleg cu adevărat.

Reciprocitatea este dificilă pentru aceste femeie dăruitoare, generoase, care deseori trebuie să lucreze la arta de a primi. Acest semn de apă este mult mai probabil să dea totul pentru altcineva decât să se îngrijească de ea însăși. 

Femeia Pești se luptă întotdeauna pentru oamenii neîndreptățiți sau marginalizați. Este profund sentimentală și adesea emoționată până la lacrimi de filme triste și chiar de reclame.

Are o personalitate empatică, iar lumea are nevoie de mai mulți oameni ca ea, pentru că într-adevăr, omenirea ar fi mai blândă. Peștii sunt aici pentru a ne arăta tuturor cum să fim mai blânzi – unii cu alții și cu noi înșine.

Femeia Pești în dragoste 

Femeia Pești este romantica supremă a zodiacului, adesea pierzându-se complet în fantezia iubirii. Granițele sunt foarte permeabile pentru această femeie condusă de Neptun, a cărei natură se năpustește ca o sirenă care îi atrage pe marinari departe de țărm cu cântecul ei de sirenă.

Este ușor să cazi sub vraja ei hipnotică și să te pierzi și tu – dar relațiile ei amoroase sunt adesea nerealiste și tinde să se îndrăgostească de persoane complet nepotrivite. 

Când se află într-o relație, femeia Pești este renumită pentru că se consumă cu problemele celuilalt. Pentru că adesea suferă de sindromul salvatorului, ea va atrage parteneri care au multe probleme psihologice sau emoționale.

Angajamentul nu este punctul ei forte, cu excepția cazului în care cineva este absolut dispus să fuzioneze ca unul singur, alăturându-se cu totul ei.

Femeia Pești în intimitate

Sexul este o experiență spirituală și transcendentă pentru această femeie, așa că tratează-l ca pe un sacrament și pregătește-te să fii uimit de atingerea ei intuitivă. 

Cu caracteristicile sale aparent clarvăzătoare, o femeie Pești va ști ce vrei chiar înainte de a face asta – și nu iubește altceva decât să ofere plăcere ore întregi, până când este posibil să nu fii sigur unde se sfârșesc simțurile tale și când încep ale ei.

Femeia Pești iubește orice obiecte și instrumente rituale și face altare frumoase peste tot în casa ei. O vei enerva dacă așezi paharul în mijlocul acestor obiecte care pentru ea au o mare însemnătate.

Timpul pentru conectarea cu apa este esențial pentru o femeie Pești, așa că baia poate fi locul unde își petrece o mare parte din timp acasă, făcând baie cu săruri și uleiuri esențiale. E foarte probabil să o găsești cu toate lumânările aprinse, citind, urmărind filme și dând cu tămâie în toată casa. 

Femeia Pești poate fi schimbătoare și are adesea tendința de a se izola. Nu te mira dacă dintr-odată nu îți mai vorbește, înseamnă ca are nevoie de timp pentru ea însăși. 

Își va ocupa timpul cu salvarea sau hrănirea animalelor, luptând pentru diverse cauze și încercând să ajute copiii defavorizați. 

E întotdeauna aproape când ai nevoie și nu va ști să spună nu când cineva are nevoie de ajutorul ei. Această inimă blândă are nevoie de un partener la fel de empatic, care nu ar putea să o rănească vreodată. 

Totodată, are nevoie de un om care să fie puțin mai ancorat în realitate și să o protejeze de cei care vor să profite de inocența ei. 

Femeia Pești – compatibilități 

Pești și Rac 

Bărbatul Berbec este cel mai bun pentru o femeie Pești pe termen lung. Relația dintre o femeie Pești și un bărbat Berbec este cea mai bună definiție a ceea ce se numește „opusele se atrag': deși au propriile provocări.

Ambii lucrează împreună pentru a găsi o cale de mijloc convenabilă pentru ei. Loialitatea și rezistența sunt cele două constante din relația lor, iar

Berbecul se asigură că relația este bine protejată și stabilă, iar femeia Pești se va asigura că urmează direcția dată de bărbatul Berbec.

Cei doi împărtășesc intimitate fizică explozivă.

Pești și Scorpion

Femeia Pești și bărbatul Scorpion sunt cele mai compatibile semne zodiacale pentru căsătorie. 

Chiar dacă natura lor este complet diferită, tipul de chimie pe care îl împărtășesc este inexplicabil. 

Acest lucru face ca o căsnicie între aceste două semne să fie de lungă durată. 

Ambii sunt loiali unul altuia. Un bărbat Scorpion poate da totul pentru partenerul său. Bărbatul Scorpion este extrem de obsedant și gelos, dar Peștii sunt calmi și capabili să calmeze nesiguranțele și latura obsesivă.

Împărtășesc aceleași valori. Au o loialitate nemuritoare, credință, dragoste și încredere unul în celălalt. 

Pești și Leu 

Combinația dintre foc și apă va face din această relație una fierbinte, mai ales atunci când ating echilibrul corect dintre apă și foc împreună. Dacă

Leul și Peștii își doresc o viață împreună, se vor asigura că acel lucru funcționează în funcție de visele și aspirațiile lor, deoarece amândoi sunt cunoscuți ca fiind visători și pot găsi o modalitate de a își realiza aceste vise. 

Citește și: Bărbatul Leu – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Fiind un lider născut, bărbatul Leu va domina relația pe care femeia Pești, supusă și blândă, o acceptă cu grație și tandrețe. 

Trăsăturile comune dintre o femeie Pești și un bărbat Leu sunt faptul că împărtășesc aceleași credințe despre loialitate. 

Ambii știu să accepte diferențele dintre ei, iar femeii Pești îi place să fie condusă, în timp ce Leul adoră să fie cel care conduce. 

Sursa foto: Shutterstock.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter