Bărbatul Leu - trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Publicat pe

Bărbatul Leu iubește atenția și își poate croi drum foarte ușor către inima ta. Cu toate astea, el poate fi adesea greu de înțeles și uneori catalogat drept narcisist sau egoist.

Dacă reușești să îl descifrezi, lucrurile vor fi mult mai ușoare, odată ce îi înțelegi nevoile și felul în care acesta funcționează în diverse situații. 

Despre bărbatul Leu 

Este un bărbat care se îndrăgostește într-un mod incredibil de cald și de blând. Gândește-te la un leu îmblânzit, care toarce și își face loc să stea în poala cuiva. Iubirea nu-i va întări decât ego-ul și se va bucura cu adevărat de răsfăț și iubire. 

Întrucât aparține unor semne fixe ale zodiacului, ar putea avea probleme să renunțe la relații vechi, agâțându-se de același om, în loc să caute un nou partener. 

Bărbatul Leu – sexualitate 

Leul este unul dintre cei mai puternici bărbați ai zodiacului, dar se bucură de actul creativ al sexului. Nu are nevoie de un partener care să facă aceleași lucruri la nesfârșit,  ci de cineva care să iubească să experimenteze și să fie suficient de sigur pe sine pentru a-și arăta sexualitatea la fel de deschis pe cât ar face-o el. 

Deși se ține de unele valori tradiționale, îi place totuși să aibă parteneri puternici, suficient de îndrăzneți pentru ca pasiunea să nu se stingă. 

El nu se va mulțumi niciodată cu o femeie cu o stimă de sine scăzută care se gândește la sex ca la o rutină sau o obligație. El trebuie să fie surprins, sedus și vrea ca cineva să vorbească despre abilitățile, punctele sale forte și să se bucure de comunicare la fel de mult ca el.

Bărbatul Leu în relații 

Când va fi într-o relație, va face orice pentru a arăta cât de galant, încrezător și puternic este. Acesta nu este un lucru pe care îl face din nesiguranță, ci ceva ce consideră necesar pentru a seduce persoana pe care o dorește.

Te va face să râzi și va vrea să fie cel mai mare erou la care ai fi putut spera vreodată. Dacă cineva îl așteaptă pe Prințul pe cal alb, s-ar putea să îl găsească într-un bărbat Leu.

Citește și: Femeia Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Din păcate, uneori acest lucru poate fi luat la propriu și poate acționa ca și cum ar fi un prinț răsfățat, leneș, care dă ordine în stânga și în dreapta și care crede că el este centrul Universului. 

Cu toate acestea, s-ar putea să te cucerească în continuare, arătându-și atributele incredibile, dar se va dovedi a fi o dezamăgire dacă speri că va deveni mai puțin egoist.

Poți avea încredere în bărbatul Leu?

În majoritatea cazurilor, bărbatul Leu este de încredere, cu excepția cazului în care pur și simplu nu îi pasă de tine. 

Acesta nu este omul care își va petrece timpul învinovățindu-se. El va minți numai dacă nu dorește să facă față consecințelor plictisitoare ale cuvintelor sale, niciodată din teamă. 

În general, nu se teme și asta îl poate face un partener atât de fidel și de încredere. Cu toate acestea, există momente în care nu vede sensul onestității, deoarece nu vrea să se atașeze prea mult sau să nu fie prea aproape de nimeni.

Întâlnirile cu bărbatul Leu

Fiecare prințesă din povești caută un bărbat cu Soare în Leu. Nu este nimic ciudat și el este, la urma urmei, regele zodiacului. Întâlnirea cu el poate fi la fel ca o întâlnire cu regele – elegantă, sclipitoare și pompoasă. 

Dacă ești un suflet timid, tandru, probabil că nu te vei bucura de gesturile de dragoste care uneori par că vor doar să epateze.

 Cel mai bun lucru de făcut este să închei fiecare întâlnire cu o conversație liniștită despre el. Cu cât te interesează mai mult de el, cu atât va fi mai interesat de tine.

Cum să înțelegi bărbatul Leu

Pentru a-l înțelege pe Leu, ar trebui să-i cunoști punctele slabe și uneori sunt greu de depășit. Nu este atât de secretos, doar nu vrea doar să vorbească despre lucruri care sunt dificile din punct de vedere emoțional și ar prefera să petreacă timp distrându-se. 

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Cel mai important lucru de reținut despre Leu este că natura sa aparent superficială nu este deloc superficială. Profunzimea Leului ajunge până la un punct în care nu trebuie făcut niciun compromis pentru ca toți cei din jur să fie fericiți.

El are o sarcină dificilă ca lider și conducător și ar trebui respectat din cauza responsabilităților pe care și le asumă, indiferent dacă este conștient de asta sau nu. 

Bărbatul Leu – Compatibilități

Balanță și Leu

Născută sub semnul aerului, femeia Balanță are o sursă de energie care poate completa focul adânc din interiorul bărbatului Leu. Cu Venus ca planetă conducătoare, ea se pricepe la romantism și relații.

Când vine vorba de a câștiga inima regelui zodiacal, femeile Balanță trebuie să fie răbdătoare și să investească mult timp. 

Gemeni și Leu

Atât bărbatul Leu, cât și femeia Gemeni sunt fermecători și prietenoși.

Acești doi pot câștiga cu ușurință atenția altora în momentul în care pășesc în cameră.

La fel ca Balanța, femeia Gemeni și energia ei pot completa și întări focul pasional al bărbatului Leu. Compatibilitatea dintre ei are mult potențial datorită similitudinilor lor în trăsăturile de personalitate.

De exemplu, iubesc lucrurile noi și se plictisesc ușor de aceleași rutini, dorindu-și mereu o aventură. 

Vărsător și Leu

În ciuda diferențelor în unele aspecte, ei încă se atrag. Aceasta este exemplul că opusele se atrag. În timp ce femeia Vărsător este gânditorul și observatorul în această relație, bărbatul Leu este, desigur, interpretul. Echilibrându-se și armonizându-se bine, vor avea o relație de lungă durată.

Uneori, bărbatul Leu se poate simți copleșit și cam obosit din cauza stilului de viață agitat al femeii Vărsător. Totuși, odată ce vor atinge același nivel de înțelegere, vor avea doar clipe frumoase împreună.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter