Câștigător Survivor 2021. Diseară aflăm cine câștigă premiul

Publicat pe

Câștigător Survivor România 2021. Toată lumea se întreabă cine este marele câștigător al competiției sportive. După mai bine de șase luni petrecute în junglă, în condiții grele, în care s-au înfometat și au suferit de dorul celor dragi, show-ul din Republica Dominicană se termină! În această seară vom afla cine este marele câștigător Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este marele câștigător Survivor, sezonul 2? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, încă de când s-a aflat data finalei, care se dispută sâmbătă 10 iulie. La finalul serii, unul dintre concurenții rămași în concurs va ridica trofeul deasupra capului și își va adjudeca premiul cel mare, de 50.000 de euro.

Câștigător Survivor 2021. Diseară aflăm cine câștigă premiulCâștigător Survivor 2021. Diseară aflăm cine câștigă premiul

Cine este marele câștigător Survivor

În competiție mai sunt Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu. Au șanse egale la marele premiu, iar unul dintre ei va fi desemnat câștigătorul sezonului 2.

A fost un sezon lung, marcat de conflicte, tensiuni, dar s-au legat și prietenii, s-au făcut alianțe, iar în finală au rămas acești supraviețuitori. După ce au avut de înfruntat probe grele și au trecut testul „suprem', votul publicului, mai rămâne un singur pas pentru a se desemna cine este câștigător.

Citește și: Cine câștigă Survivor România 2021, conform pariurilor

Citește și: Cine va câștiga Survivor, după plecarea lui Culiță Sterp.Verdictul lui Moroșanu

Citește și: Elena Ionescu, despre posibilul câștigător Survivor sezon 2:”E singurul din echipa lui care…”

Citește și: Ana Bene are un nou iubit, după Burlacul:„Am zis DA de trei ori'

Zanni, posibil câștigător Survivor

Zanni, posibil câștigător Survivor, s-a clasat luni la rând în topul preferințelor publicului. Este favorit la marele premiu, conform pariurilor cu o cotă de 2.30. Faimosul a avut mult de luptat până în acest moment al competiției, fiind singurul „veteran', care este de la început în competiție. Mulți, internauți și foști colegi, sunt de părere că el ar merita trofeul și prmiul cel mare în valoare de 50.000 de euro.

Cine este Zanni de la Survivor? Zanni are numai 23 de ani, însă a oferit multe lecții de viață în cadrul competiției sportive, după cum au subliniat și alți foști colegi de-ai săi, în special Cosmin Stanciu care i-a devenit prieten. Tânărul are o poveste de viață impresionantă, care i-a emoționat pe mulți. A crescut într-un orfelinat, iar experiențele trăite l-au transformat într-un luptător.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea… Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…).

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat’, a povestit Zanni.

Marius Crăciun, posibil câștigător

Marius Crăciun, posibil câștigător Survivor, și-a demonstrat abilitățile de-a lungul întregii competiții. A luptat pentru fiecare punct în parte, și-a depășit limitele și s-a ridicat ori de câte ori a căzut. Sportivul s-a subestimat, dar a reușit să demonstreze că își merită din plin locul în acest punct al competiției.

Marius Crăciun este originar din Pitești, are 25 de ani și are o profesie în viața de zi cu zi de manager marketing. Chiar dacă jobul nu necesită o condiție fizică deosebita, Marius își ocupă tot timpul liber cu astfel de activități.

Cine este Marius Crăciun de la Survivor? El a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Este și membru al echipei naţionale olimpice la Judo, după 12 ani de activitate. Războinicul de la Survivor practică arte marțiale mixte și este pasionat de parkour. În timpul liber, sportivul mai practică bodybuilding și fitness.

Andrei Dascălu, posibil câștigător Survivor

Andrei Dascălu, posibil câștigător Survivor, s-a apropiat cel mai tare în competiție de Marius. A avut multe de demonstrat, la fel ca și prietenul lui. Abilitățile spotive, felul lui de a fi, faptul că a stat mereu departe de tensiuni și scandaluri, modul în care a făcut față condițiilor din junglă l-au propulsat în marea finală.

Are 22 de ani și este din Constanța. Tânărul este sportiv de performanță: practică box în liga de performanță.

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor? Concurentul de la Survivor practică sport de contact încă de la vârsta de 11 ani, iar timp de zece ani a făcut box în liga amatorilor. Andrei Dascălu este campion pe sudul Angliei, clasându-se în top 10 la categoria lui în Marea Britanie.

Andrei Dascălu a locuit mult timp în străinătate. A plecat de la vârsta de doi ani din România, după ce părinții lui au decis să se stabilească în Turcia. După patru ani, s-a reîntors în țară pentru scurt timp, timp de un an, căci pe când avea 7 ani părinții au hotârât să se mute în Spania. Odată mutat în Spania, Andrei a decis să se apuce de box. În anul 2016 s-a mutat cu familia în Anglia și a revăzut România abia după 13 ani.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter