Raluca Dumitru, critici acide la adresa Elenei Marin: „Când se apleca i se vedea tot”

Publicat pe

Raluca Dumitru a ieșit din competiția Survivor 2021 în urmă cu două săptămâni. Acum, fosta concurentă a explicat cum a decurs relația ei cu Elena Marin și ce părere are despre Faimoasă. Inițial, Raluca s-a bucurat că vor face parte din aceeași echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru a părăsit Survivor 2021 și a vorbit fără ocolișuri despre fosta ei colegă, Elena Marin.

Raluca Dumitru, critici acide la adresa Elenei Marin: „Când se apleca i se vedea tot'Raluca Dumitru, critici acide la adresa Elenei Marin: „Când se apleca i se vedea tot'

Fosta concurentă spune că a încercat să se apropie de Elena Marin și să aibă o relație de prietenie cu ea, însă și-a dat seama că Faimoasa încearcă să o folosească.

Raluca Dumitru: „Am noroc că o știu pe Elena'

În primă fază, Raluca Dumitru s-a bucurat că urma să facă parte din aceeași echipă cu Elena Marin pentru că o cunoștea dinaintea competiției. Însă părerea i s-a schimbat pe parcurs.

Eu, când am venit la Survivor, cunoșteam doar doi oameni: pe Moroșanu și pe Elena. Le-am și spus prietenilor de acasă, că am noroc că o știu pe Elena, că am fost colegă cu ea și cu iubitul ei… Însă ce s-a întâmplat acolo m-a surprins cu totul…', a spus Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

Citește și: De ce s-au certat Raluca Dumitru și Culiță Sterp, la Survivor:

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor:

Citește și: Raluca Pastramă a atras toate privirile la botezul nepotului său.

Citește și: Încep individualele la Survivor 2021.

Raluca Dumitru a povestit care a fost primul moment în care i s-a părut ceva ciudat la atitudinea Elenei Marin, însă a trecut peste imediat, încercând să nu dea atenție vorbelor Faimoasei.

Primul șoc a fost atunci când am venit cu Irisha iar colegii s-au grăbit să ne facă loc pentru dormit și să ne ofere din păturile lor. Elena a spus doar că ea doarme lângă Moroșanu și Jador, cu toate că nici unul nu era în camp, amândoi erau accidentați și nu se știa dacă mai revin în competiție. Nu mi s-a părut important la momentul acela…', a povestit Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru a încercat să lege o prietenie cu Elena Marin

Fosta concurentă a încercat să se apropie de Elena Marin într-un moment în care Faimoasa era singură pe plajă. Ce a urmat după a enervat-o la maximum pe Raluca Dumitru.

Apoi am încercat să merg eu la ea, când stătea singură pe plajă, să-i spun să se întoarcă în camp, să stea cu noi. Am stat puțin de vorbă, după care ea a mers la Zanni să-i spună că-i pare rău că a plecat Ana și că au venit fetele noi, că noi suntem conflictuale'.

Imediat după acest moment, Zanni i-a spus Ralucăi Dumitru să fie atentă la relația pe care o are cu Elena Marin și să nu aibă încredere în ea: „Probabil că așa s-a gândit ea să profite de moment și să se apropie de el. Zanni a venit la mine și mi-a relatat, pe ideea că e bine să am grijă cu Elena, mai ales că ne-a văzut că stăm împreună pe plajă și poate o consider prietenă. Am fost și am confruntat-o pe Elena și cam de atunci s-a rupt toată prietenia'.

Raluca Dumitru: „Elena reușește să te facă la psihic'

Mai mulți concurenți și foști concurenți de la Survivor 2021 spun despre Elena Marin că face pe victima. Printre aceștia se numără și Raluca Dumitru, dar și Cătălin Moroșanu, potrivit fostei Faimoase.

OK, poate n-am reușit eu s-o înțeleg, însă cum de toți colegii ei au avut la un moment dat o problemă cu ea, nu doar eu, Zanni și Sebi. Până și Ștefan și-a dat seama la un moment dat de cum e ea, iar Moroșanu s-a dus la Zanni și i-a spus că Elena prea face pe victima', a spus Raluca Dumitru.

Fosta concurentă susține că Elena Marin încearcă să atragă într-o cursă fără de scăpare pe restul concurenților, apoi să facă pe victima. Raluca Dumitru a povestit că Elena Marin susținea că a amenințat-o după niște cuvinte spuse la nervi.

Elena reușește să te facă la psihic, în sensul că întorce lucrurile în așa fel încât te enervezi și ridici tonul sau o repezi. Atunci ea plânge și transformă totul într-o dramă'.

Așa a fost cu mine, când i-am spus că o s-o iau de codițe. Evident că era o vorbă spusă la nervi, dar ea a ținut-o câteva săptămâni că am amenințat-o. Am căzut în plasa ei, așa a pățit și Zanni, care mi-a spus că ăsta e jocul ei și nu trebuie să cădem în plasă', a mai adăugat fosta concurentă.

Raluca Dumitru: „Era mult prea decoltată'

Raluca Dumitru a criticat-o pe Elena Marin și din punct de vedere vestimentar. Se pare că Faimoasa ar fi mers pe traseu în ținute mult prea sumare și prea decoltate, fără să poarte sutien.

Raluca Dumitru a povestit că până și băieții au spus că ținutele ei nu sunt tocmai potrivite pentru postura în care se afla în concurs.

Cred că era modul ei de a atrage atenția. Mie îmi era indiferentă, vă dați seama, dar băieții spuneau că Elena era mult prea decoltată. Când se apleca și dădea cu mătura sau făcea treabă prin camp i se vedea tot sânul. Eu, una, n-aș fi putut să mă etalez în acest fel în fața băieților care totuși stăteau de 6 luni fără prietenele sau soțiile lor… Adică, nu prea se face asta. Noroc că ei nu erau prea interesați de Elena din acest punct de vedere', a mai spus Raluca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter