De ce s-au certat Raluca Dumitru și Culiță Sterp, la Survivor: "A strâns o răutate față de mine"

Publicat pe

După eliminarea de la Survivor, Raluca Dumitru a vorbit despre întreaga experiență din Dominicană și a clarificat unele dintre certurile pe care le-a avut de-a lungul emisiunii. În mod special, Raluca Dumitru a oferit detalii despre scandalul dintre ea și Culiță Sterp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Între Raluca și Culiță Sterp a avut loc un adevărat scandal, care a durat de-a lungul mai multor ediții. Cei doi și-au aruncat tot felul de vorbe. Faimoasa susține că a fost vorba despre o persoană, care s-a băgat între cei doi, și a dus vorba.

De ce s-au certat Raluca Dumitru și Culiță Sterp, la Survivor: "A strâns o răutate față de mine"De ce s-au certat Raluca Dumitru și Culiță Sterp, la Survivor: "A strâns o răutate față de mine"

„Acel scandal între mine și Culiță a pornit de la cineva care s-a dus și i-a spus lui Culiță că eu m-am dus și am vorbit urât despre el. Eu am o bănuială, dar nu știu sigur. Este între Ștefan și Irisha. Cineva i-a spus ceva despre mine, că am spus eu ceva despre el, iar el a strâns o răutate față de mine și a încercat să mă atace.

Într-o seară eu m-am luat de Ștefan pentru că l-a nominalizat pe Cosmin. De aici a început Culiță și Ștefan, erau doi bărbați pe mine și spuneau vorbe. Mă atacau, atât Culiță, cât și Ștefan. Pur și simplu nu știam cum să reacționez.

Am încercat să nu fac un conflict foarte mare. Nu înțelegeam, mă gândeam că era nemulțumirea lor că a plecat Irisha și se răzbună pe mine. Apoi am aflat ce a auzit el', a declarat Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:Înnebuneam când apărea. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:„Ar putea fi viitoarea mea soție!

Raluca Dumitru, despre Elena Marin: „Ea pare înger, iar eu drăcușorul”

Raluca Dumitru a fost extrem de încântată în momentul în care a pășit în Republica Domincană și a văzut-o pe Elena Marin, pe care o știa de mai mult timp.

Însă, Faimoasa suține că nu a simțit același lucru și din partea ei. Ba chiar mai mult, de-a lungul emisiunilor, a ținut să îi întoracă pe băieți împotriva ei. 

„Zanni cu Sebi se luau și de mine de multe ori, la fel cum îi spuneau și Elenei, doar că ea le lua mult prea personal. Se făcea un mare tam tam. Băieții au vorbit foarte frumos cu ea. Nu mi s-a părut că au jignit-o cu ceva, că i-au spus ceva foarte grav. A început să plângă ca și cum ar fi jignit-o. Nu era cazul. Cred că cei de acasă au văzut ce s-a întâmplat la consiliu.

Spunea anumite lucruri cu o răutate foarte mare. Orice lucru pe care îl spuneam. Eu niciodată când am vorbit cu ea nu am ieșit în față să spun. Și atunci când i-am spus că o iau de codițe, nu se întâmpla, dar când vezi că în spatele camerelor este opusul, te deranjează.

Ea pare înger, iar eu drăcușorul. Când am venit în această competiție, eu o știam pe Elena, m-a bucurat.

Nu mi s-a părut și din partea ei același lucru. Băieții erau foarte ok, dar ea nu. Și pe plajă m-am dus la ea, să povestim, pentru că aveam prieteni comuni. Totul s-a schimbat după discuția de pe plajă. S-a dus la Zanni și i-a spus: Mai bine Ana, decât cele două fete conflictuale. Noi când am ajuns nu știam ce locuri să ocupăm din camp.

Mă așteptam din partea ei să zică Haideți aici lângă mine, mai ales că o cunoșteam. Mie nu mi s-a părut apropiată nici de mine, nici de Irisha. S-a apropiat de Irisha după ce i-a luat apropierea.

Eu m-am dus și am avut o discuție cu ea și i-am spus că nu mi se pare normal, nu i-am făcut nimic. M-am apărat pentru că sunt singură, nu aveam pe nimeni de acasă lângă mine',  a mai dezvăluit Raluca Dumitru

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter