Cine câștigă Survivor România 2021, conform pariurilor

Publicat pe

Cine câștigă Survivor România 2021 conform pariurilor? Ei bine, fanii emisiunii de la Kanal D fac pariuri legate de caștigătorul Survivor 2021 și l-au ales pe concurentul care este oricum printre favoriții show-ului încă de la început. Cei care se luptă pentru marele premiu de 250.000 de lei de la Survivor România 2021 sunt Maria Chițu, Marius Crăciun, Elena Marin, Zannidache, Andrei Dascălu și Albert Oprea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine câștigă Survivor România 2021? Marele câștigător al Survivor România 2021, conform pariurilor, este Zanni! Zannidache este și unul dintre favoriții fanilor emisiunii, încă de la început și unul dintre concurenții cu cele mai multe jocuri câștigate. Zanni are și cea mai mare susținere, de altfel, pe grupurile de pe rețelele de socializare dedicate show-ului.

Cine câștigă Survivor România 2021, conform pariurilorCine câștigă Survivor România 2021, conform pariurilor

Cine este câștigătorul Survivor România 2021, conform pariurilor

Zanni s-a numărat încă din primele săptămâni printre favoriții la câștigarea trofeului. La început, la SuperBet, de exemplu, Jador și Culiță Sterp erau pe primele locuri. Pe al treilea a fost mereu Zanni, urmat ba de Albert, ba de Marius. Între timp Albert Oprea a părăsit competiția, astfel că în joc au mai rămas celelalte două nume.

Jador și Culiță au ieșit din motive personale din competiție, așa că Zanni a recuperat teren și se află de câteva săptămâni bune pe locul 1 ca favorit la casele de pariuri.

Potrivit cotelor de la Betano, Zanni este urmat de Marius Crăciun.

Zanni are o cotă de 2,30, Crăciun de 4,00, iar Elena Marin și Maria Chițu au o cotă de 6,00. Cele mai puține șanse, conform pariurilor, le are Andrei Dascălu (cota 8,00), potrivit fanatik.ro.

Citește și: Sebastian, surprins că a fost nominalizat de „fratele’ Zanni, la Survivor:„Mi-a spus că n-o să mă voteze

Citește și: Clasament Survivor. Cei mai buni concurenți: Zanni, un nou record

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Jocurile individuale pot răsturna clasamentul Survivor

În competiția Survivor România 2021 au rămas doi Faimoși –  Zannidache și Elena Marin și trei Razboinici –  Maria, Andrei și Marius. Cei cinci concurenți redutabili au început luptele individuale, punând la bătaie toată energia și puterea de adaptare pentru a ajunge în finală și a câstiga marele trofeu.

Rămâne de văzut care dintre ei se va califica în marea finală Survivor România 2021!

Show-ul de la Kanal D început în luna ianuarie trebuia să se încheie deja, dar acesta a fost prelungit dată fiind audiența uriașă de care s-a bucurat încă de la primul episod. Finala are loc în cele din urmă sâmbătă, 10 iulie 2021.

Elena Marin s-a sfătuit cu Elena Ionescu, prima câștigătoare Survivor

Elena Marin este o concurentă foarte puternică la Survivor. Faimoasa s-a lovit de multe critici, de-a lungul competiției. În principal, colegii s-au arătat deranjați că se victimizează excesiv. Cu toate acestea nu s-a abătut o clipă de la drumul ei, luptând cu consecvență pentru scopul său.

Se pare că la parcursul ei ar fi contribuit, indirect, și Elena Ionescu, prima câștigătoare Survivor România. Aceasta ar fi fost sunată de Elena Marin înainte de a intra la Survivor, viitoarea concurentă cerându-i sfaturi învingătoarei. Dezvăluirile au fost făcute de către Raluca Dumitru.

‘Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune. Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte… Nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus’, a dezvăluit Raluca Dumitru pentru WOWbiz.ro.

În competiția din acest an au fost câteva nume grele, însă nu au reușit să ajungă departe în show. Cătălin Moroșanu, Ana Porgras, Costi Ioniță și Alexandra Stan sunt greii acestui sezon care nu au făcut o figură foarte bună, cu excepția Anei Porgras, văzută la un moment dat drept finalistă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter