Clasament Survivor. Cei mai buni concurenți: Zanni, un nou record

Publicat pe

Clasament Survivor. Topul celor mai buni concurenți. Lupta devine din ce în ce mai strânsă la Survivor România, însă topul celor mai buni concurenți din Republica Dominicană nu suferă scrimbări majore față de săptămâna trecută. În continuare, din echipa Faimoșilor, Zanni ocupă primul loc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Clasament Survivor. Topul celor mai buni concurenți. Fiecare dintre cei șase concurenți care au rămas în lupta pentru câștigarea premiului de la Survivor își doresc să se întoarcă în România învingători. Lupta se dă între Zanni, Elena Marin, Maria Chițu, Marius Crăciun, Albert Oprea și Andrei Dascălu.

Clasament Survivor. Cei mai buni concurenți: Zanni, un nou recordClasament Survivor. Cei mai buni concurenți: Zanni, un nou record

De-a lungul competiției, concurenții s-au remarcat prin performanțele incredibile de pe traseele sportive de la Survivor România. Înainte de debutul individualelor, câțiva concurenți s-au remarcat prin palmaresul incredibil de la începutul competiției. De exemplu, Zanni atinge un record absolut de meciuri jucate, dar și de victorii. Totuși, clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor nu a suferit modificări majore față de săptămâna trecută.

Citește și: Sebastian, surprins că a fost nominalizat de „fratele” Zanni, la Survivor:„Mi-a spus că n-o să mă voteze'

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă:„Tatăl copilului a vrut să mă umilească'

Clasament Survivor – care sunt cei mai buni concurenți

Clasament Survivor. Topul celor mai buni concurenți. Pe primul loc în clasamentul general se află Maria Chițu, de la Războinici, cu un procent de eficacitate de 64,2%. Totuși, Zanni a reușit să obțină un record absolut la Survivor, fiind pe primul loc din echipa Faimoșilor, cu 226 de jocuri jucate și 129 de victorii. Tot în clasamentul general, Elena Marin se află pe locul patru.

Clasament Survivor, la data de 20 iunie:

1. Maria Chițu (Războinici) 162 meciuri, 104 victorii, 58 înfrângere, 64,2% eficacitate

2. Zanni (Faimoși) 229 m, 129 v, 100 î, 56,3%

3. Marius Crăciun (Războinici) 189 m, 106 v, 83  î, 56,1%

4. Elena Marin (Faimoși) 197 m, 102 v, 95 î, 51,8%

5. Andrei Dascălu (Războinici) 215 m, 109 v, 106 î, 50,7%

6. Albert Oprea (Războinici) 209 m, 94 v, 115 î, 45%

Încep individualele la Survivor

Începe o nouă etapă la Survivor România. Începând cu data de 1 iulie, Cei șase concurenți rămași în competiție se vor lupta să ajungă în marea finală Survivor 2021 și să câștige concursul. Prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, a făcut marele anunț și a spus ce îi va aștepta pe concurenți. Războinicii și Faimoșii rămași în competiție au spus ce trăiri au înainte de începerea individualelor.

Ați rămas șase supraviețuitori. Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental', este anunțul făcut de prezentatorul emisiunii, Dan Pavel.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter