Femeia Leu. Caracteristici ale zodiei, temperament și cu cine este compatibilă

Publicat pe

Femeia Leu este o regină în toate privințele. De la comportament până la stilul său personal îndrăzneț și expresiv, femeia Leu este puternică și se simte confortabil în a-și arăta puterea, la fel ca plantea care o conduce, Soarele.

Zodia Leu începe pe 23 iulie și se încheie pe 22 august. 

Despre femeia Leu

Când această femeie se îndrăgostește, lumea ei începe să se învârtă în jurul partenerului ei. Se spune adesea că Leul gravitează în jurul propriului sine, dar atunci când este vorba despre o femeie Leu, Soarele ei se află în Leu și reprezintă adesea bărbatul pe care îl iubește mai mult decât pe ea însăși. 

Ea îi va oferi totul acestui om, inima, sufletul și trupul ei, fără excepție. Iubirea ei este caldă și pasională, va dori să lupte, să demonstreze, să fie una cu persoană iubită, atât timp cât libertatea ei personală nu este pusă în pericol.

Sexualitatea femeii Leu

Când vine vorba de sexualitate, femeia Leu este una dintre cele mai libere femei din zodiac. Își iubește corpul și felul în care se mișcă și, de obicei, nu o va supăra câteva kilograme în plus sau felul în care corpul ei arată dintr-un unghi anume. 

Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Nu există niciun motiv pentru care să se simtă amenințată sau nesigură și, deși aceasta poate fi uneori sursa anumitor probleme, de obicei este destul de confortant pentru partenerii ei.

Înțelege sexul ca pe o parte naturală a vieții și, cu excepția cazului în care a fost grav rănită sau s-a simțit rușinată în relațiile sale anterioare, va fi cel mai probabil încrezătoare, cu o imaginație bogată și creativă.

Cum este această femeie în relații

Nu este întotdeauna ușor să fie cu ea. Prea mult angajament este întotdeauna urmat de prea multe așteptări și ea poate fi extrem de implicată. 

În alte cazuri, ea poate fi neinteresată și concentrată pe ea însăși și pe cariera ei sau pe alte persoane din viața ei. 

Abia când va fi profund îndrăgostită va deveni această leoaică blândă și caldă, oferind hrană sufletească partenerului ei și familiei lor. 

Când știe ce vrea, nu există nici o modalitate de a se răzgândi. Nu poate fi atentă la regulile sau nevoile cuiva și rareori va fi flexibilă atunci când partenerul ei comite o greșeală. 

Poți avea încredere în femeia Leu?

Pur și simplu știi dacă te iubește sau nu. Nu trebuie să ai multă încredere în ea, pentru că inima ei mare nu ar dezamăgi pe cineva pe care îl iubește. 

Când urcii suficient de sus pe lista ei de priorități, adevărul va veni la fel de natural ca ziua și noaptea. Este important să înțelegem că toți reprezentanții Leului sunt aici pentru a lumina lucrurile și a le face mai clare, nu pentru a le estompa sau a le murdări cu minciuni și înșelăciuni.

Întâlnirile cu femeia Leu 

Aceasta este o femeie care va dori să fie tratată bine. Ai putea spune că nu oricine și-o permite, dar acest lucru depinde într-adevăr de trecutul ei și de felul în care a fost crescută. 

Femeia Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Vrea să poată străluci, să se afișeze cu noul ei partener în lume. Vrea să danseze și să se bucure de viață. 

Are nevoie să simtă bucuria vieții și să uite de lucruri care o fac să fie obosită și tristă la locul de muncă sau oriunde altundeva. Întâlnirea cu ea poate fi o provocare, deoarece are suficientă energie pentru a muta munții din loc și așteaptă același lucru de la alesul ei. De asemenea, aspectul partenerului trebuie să fie impecabil întotdeauna. 

Cum să înțelegi femeia Leu 

Ea este adesea înțeleasă greșit și judecată ca fiind ursuză și nesatisfăcută. 

 Problema înțelegerii acestei femei vine din natura ei aprinsă și din incapacitatea ei de a tăcea și de a gândi lucrurile în profunzime. 

Dar chiar trebuie să o facă? Semnul Leului este acolo pentru a lumina vieților altora și, dacă asta înseamnă să ne confruntăm cu lucruri care nu sunt atât de confortabile, nu este un lucru bun? Dacă nu ești dispus să o susții și să o lași să îți arate ce ar putea fi necesar să schimbi în viața ta, nu ar trebui să fii deloc într-o relație cu această femeie.

Femeia Leu – compatibilități 

 Balanță și Leu 

Calificat în artele diplomației, conversației și flirtului, Balanța știe să scoată în evidență farmecul și grandoarea unui Leu. În plus, Balanța poate face acest lucru fără să umbrească în vreun fel personalitatea femeii Leu.

Nu numai că aceste semne se bucură de compania celuilalt, dar se distrează la maximum împreună.

Această pereche va fi extrem de socială și va tinde să organizeze cele mai bune petreceri. Leul va fi viața petrecerii, iar Balanța va fi gazda perfectă.

Nu numai că aceste semne sunt compatibile în public, dar au și o natură similară în privat. Ambele semne trebuie să-și scoată măștile și să iasă din scenă din când în când.

Leul și Balanța pot părea un pic distante în intimitate cu cei pe care îi iubesc. Cu toate acestea, se vor înțelege și în acest fel.

Berbec și Leu 

În timp ce Balanța scoate la iveală latura socială a Leului, Berbecul pune în evidență natura curajoasă și aventuroasă a acestui semn.

La fel ca toate semnele de foc, Leul trebuie să aibă oportunități de a face față pericolului cu curaj.

În lumea modernă, nu există multe oportunități de a avea aventuri. Leul poate face acest semn reticent să se aventureze în necunoscut.

Cu toate acestea, Berbecul este mereu pregătit pentru o provocare și poate găsi aventură în orice moment și loc ar fi.

Din exterior, un cuplu Leu / Berbec poate părea volatil. Cu siguranță vor tinde să se certe foarte mult.

Cu toate acestea, sub suprafață, aceste semne vor trăi aventura vieții lor. În multe cazuri, certurile se vor rezolva în dormitor. 

Săgetător și Leu 

Ca și în cazul Berbecului, Săgetătorul scoate în evidență partea de foc și aventuroasă a Leului.

Dintre semnele de foc, Săgetătorul este cel mai puțin combativ și cel mai relaxat. Din această cauză, o relație Leu / Săgetător poate părea mai armonioasă decât o relație Leu / Berbec.

Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Cu toate acestea, Leul are un o compatibilitate mai mare cu Berbecul decât cu Săgetătorul.

Ca regulă generală, Săgetătorul tinde să se ferească de angajament în relațiile de dragoste, iar Leul preferă stabilitatea angajamentelor formale.

Totuși, dacă un Săgetător se va stabili cu cineva o relație profundă, un Leu este o alegere excelentă. Leul este unul dintre puținele semne care pot ține pasul cu Săgetătorul.

Gemeni și Leu 

O combinație între Leu și Gemeni este una care chiar funcționează. Aceste semne se distrează reciproc și se simt bine tot timpul împreună. 

Cu toate acestea, chiar dacă ambele semne se bucură de atenție, motivațiile lor sunt suficient de diferite încât să nu concureze între ele. Leul este interesat să fie vedeta oriunde ar merge.

Gemenii se distrează fiind în centrul atenției pentru o perioadă limitată de timp, dar este mai interesat să încerce și alte roluri.

Cu toate acestea, Leul și Gemenii au o compatibilitate mai mică decât celelalte din această listă. Acest lucru se datorează faptului că Gemenii tind să pară că flirtează cu mulți oameni diferiți. Leul poate vedea acest lucru ca fiind un comportament neloial și poate deveni gelos.

Totuși, în ansamblu, Leul și Gemenii sunt foarte compatibili.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter